فراشپز- خمیر لطیف و سرخ‌ شده این خاگینه همراه با شهد شیرین و معطر، می‌تواند یک میان‌ وعده خوشمزه یا حتی انتخابی شگفت‌ انگیز برای پذیرایی از مهمان‌ ها باشد. شما می‌ توانید این خاگینه را به دو شکل تهیه کنید؛ یا به صورت مستطیلی و ساده یا به شکل گل‌ های ترکیه‌ای برای ظاهری جذاب‌ تر. اگر عاشق طعم‌ های سنتی و شیرین هستید، همین حالا دست به کار شوید و این خاگینه خوش‌طعم را امتحان کنید. با پودر پسته یا نارگیل تزئینش کنید و لذت یک دسر خاص و متفاوت را به خانه بیاورید. امروز در طرز تهیه این میان وعده خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای شهد

شکر ۲ پیمانه سرخالی
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۳ پیمانه
زعفران غلیظ دم‌کرده ۱ قاشق چایخوری
هل ساییده ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر نارگیل یا پسته برای تزئین

مواد لازم

تخم‌ مرغ ۱ عدد
ماست ۱ پیمانه (سرخالی، یک بند انگشت سر پیمانه خالی باشد)
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری یا کره‌ی ذوب شده: ۵۰ گرم
هل ساییده ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت برای سطح کار

طرز تهیه خاگینه ایتالیایی

مرحله اول: تهیه شهد

شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به‌ طور کامل حل شود. پس از حل شدن شکر، زعفران دم‌ کرده، گلاب و هل را اضافه کنید. اجازه دهید شهد به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه قوام یابد. شهد آماده را کنار بگذارید تا ولرم شود.

مرحله دوم: تهیه خمیر

ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید. تخم‌مرغ، هل ساییده، وانیل و روغن مایع یا کره‌ی ذوب‌ شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و هم بزنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جمع شود. سطح کار را با کمی نشاسته ذرت بپاشید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید. خمیر را به شکل مستطیل‌هایی به ابعاد ۸×۱۰ سانتی‌متر برش دهید.

مرحله سوم: سرخ کردن

روی هر مستطیل، چند برش افقی بزنید. خمیر را تا زده، برش‌ ها را از وسط جدا کرده و سر و ته خمیر را به داخل بپیچید. خاگینه‌ های شکل‌ گرفته را در روغن داغ سرخ کنید و سپس روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. خاگینه‌ های سرخ‌شده را به مدت ۴۰ ثانیه داخل شهد ولرم بیندازید و سپس خارج کنید.خاگینه‌ ها را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.

فوت و فن های دستور پخت خاگینه ایتالیایی

  1. اگر می‌ خواهید خاگینه را به شکل گل ترکیه‌ای درست کنید، خمیر را با کاتر دایره‌ای به قطر ۳ سانتی‌متر برش بزنید.
  2. هر چهار دایره را روی هم قرار داده و قسمت قطر را فشرده کنید تا به هم بچسبند.
  3. گل‌ های آماده را در روغن سرخ کنید و سپس در شهد قرار دهید.

منبع: پارسی دی

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *