مواد لازم برای شهد
شکر | ۲ پیمانه سرخالی |
آب | ۱ پیمانه |
گلاب | ۱/۳ پیمانه |
زعفران غلیظ دمکرده | ۱ قاشق چایخوری |
هل ساییده | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر نارگیل یا پسته | برای تزئین |
مواد لازم
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۱ پیمانه (سرخالی، یک بند انگشت سر پیمانه خالی باشد) |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری یا کرهی ذوب شده: ۵۰ گرم |
هل ساییده | ۱/۸ قاشق چایخوری |
آرد | 2 لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | برای سطح کار |
طرز تهیه خاگینه ایتالیایی
مرحله اول: تهیه شهد
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به طور کامل حل شود. پس از حل شدن شکر، زعفران دم کرده، گلاب و هل را اضافه کنید. اجازه دهید شهد به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه قوام یابد. شهد آماده را کنار بگذارید تا ولرم شود.
مرحله دوم: تهیه خمیر
ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید. تخممرغ، هل ساییده، وانیل و روغن مایع یا کرهی ذوب شده را به مخلوط ماست اضافه کرده و هم بزنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جمع شود. سطح کار را با کمی نشاسته ذرت بپاشید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید. خمیر را به شکل مستطیلهایی به ابعاد ۸×۱۰ سانتیمتر برش دهید.
مرحله سوم: سرخ کردن
روی هر مستطیل، چند برش افقی بزنید. خمیر را تا زده، برش ها را از وسط جدا کرده و سر و ته خمیر را به داخل بپیچید. خاگینه های شکل گرفته را در روغن داغ سرخ کنید و سپس روی کاغذ خشککن قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. خاگینه های سرخشده را به مدت ۴۰ ثانیه داخل شهد ولرم بیندازید و سپس خارج کنید.خاگینه ها را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.
فوت و فن های دستور پخت خاگینه ایتالیایی
- اگر می خواهید خاگینه را به شکل گل ترکیهای درست کنید، خمیر را با کاتر دایرهای به قطر ۳ سانتیمتر برش بزنید.
- هر چهار دایره را روی هم قرار داده و قسمت قطر را فشرده کنید تا به هم بچسبند.
- گل های آماده را در روغن سرخ کنید و سپس در شهد قرار دهید.
منبع: پارسی دی