فراشپز- اگر دوست دارید برای وعده‌های عادی یا مهمانی‌های خود مرغ بپزید و مزه و ظاهر آن را جذاب‌تر و خوش‌طعم‌تر کنید، حتما طرز تهیه خوراک مرغ خامه ای را امتحان کنید.   استفاده از خامه ترش برای تهیه خوراک مرغ، مزه‌ای قوی به غذای شما می‌بخشد.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ خامه‌ای

  • سینه مرغ بزرگ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد برای رومال کردن به مقدار لازم
  • کره  ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر پوست‌کنده ۱ حبه
  • آب مرغ ۱/۲ پیمانه
  • آبلیمو ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • خامه ۱ پیمانه
  • جعفری خرد‌شده به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک مرغ خامه‌ای

مرحله اول: آماده کردن تکه‌های مرغ

سینه مرغ را از طول برش دهید تا به چهار عدد تکه کوچک‌تر تقسیم شود. قطعات مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و سپس به صورت کامل در آرد بغلتانید. بهتر است سطح مرغ را با آرد رومال کنید تا پوسته‌ای ترد و خوشمزه در سطح آن ایجاد شود.

برای تهیه این خوراک از ۲ عدد سینه مرغ بزرگ بدون استخوان و پوست استفاده کنید و آن‌ها را برش بزنید تا سریع‌تر و یکدست‌تر بپزند. در نهایت، خوراک مرغ شما نرم و در دهان آب می‌شود.

مرحله دوم: سرخ کردن مرغ و سیر

روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره  را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا اضافه کنید. وقتی ماهیتابه داغ شد، مرغ را به مدت چهار تا پنج دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، حرارت دهید. مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

حرارت را به متوسط ​​(یا حتی در صورت استفاده از چدن، متوسط ​​رو به پایین) کاهش دهید و بقیه کره را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس بگذارید کره آب شود و حبه‌های سیر را اضافه کنید. آن‌ها را به مدت سه تا چهار دقیقه سرخ کنید و مرتب هم بزنید تا سطح بیرونی آن کمی قهوه‌ای شوند.

مرحله سوم: افزودن مواد اولیه سس خامه‌ای

آب مرغ، آبلیمو و پودر سیر را به ماهیتابه اضافه کنید. بگذارید حدود چهار دقیقه یا تا زمانی که حجم مایع به طور قابل توجهی کاهش یابد، قل بزند.

مرحله چهارم: افزودن خامه و مرغ

در این مرحله، خامه را اضافه کنید و مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید. بگذارید مرغ و خامه حدود پنج دقیقه دیگر بپزد، تا سس غلیظ‌تر و مرغ کاملا پخته شود. غذا آماده است؛ در صورت تمایل می‌توانید مرغ خامه‌ای را با جعفری تازه خرد‌شده سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه خوراک مرغ خامه ای

خوراک مرغ خامه‌ای غذایی با ظاهر جذاب و وسوسه‌انگیز است که انتخابی عالی برای انواع مناسبت‌های دوستانه و خانوادگی است. در ادامه این مطلب، با نکات تکمیلی جهت تهیه این خوراک مرغ آشنا می‌شوید:

استفاده از سینه مرغ بزرگ برای تهیه خوراک مرغ

بهتر است از سینه‌های مرغ نسبتا بزرگ (بدون استخوان و پوست) برای این دستور غذا استفاده کنید چون باید آن‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید. اما اگر سینه‌های مرغ کوچک‌تری دارید، از چهار عدد سینه مرغ کوچک استفاده کنید و آنها را برش نزنید.

همچنین می‌توانید ران مرغ را جایگزین سینه کنید، اما به خاطر داشته باشید که پخت آنها ممکن است کمی بیشتر طول بکشد.

انوع گزینه‌ها برای سرو خوراک مرغ خامه‌ای

شما می‌توانید این خوراک مرغ را با پوره سیب‌زمینی، سیب‌زمینی تنوری، برنج، پاستا یا نان سرو کنید. اگر ترجیح شما استفاده از سبزیجات پخته است، ذرت شیرین، چغندر و هویج، گل کلم و لوبیا سبز انتخاب‌های عالی خواهند بود.

نحوه نگهداری از غذای باقی‌مانده

باقیمانده غذا را می‌توانید به مدت سه تا چهار روز در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید. برای استفاده مجدد، مرغ را در قابلمه به آرامی و روی حرارت ملایم گرم کنید تا کاملا گرم شود. همچنین فریز کردن این خوراک توصیه نمی‌شود زیرا مرغ خشک می‌شود و سس‌های خامه‌ای در فریزر به خوبی نمی‌مانند.

منبع: کاله

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *