فراشپز- “شور ماهی پلو” یکی از غذا‌های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می‌باشد. طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم 

برنج:۳ لیوان

شوید پاک شده و خرد شده: ۲۰۰ گرم

ماهی شور متوسط:۱ عدد متوسط

کشمش: ۱ تا ۲ پیمانه

پودر لیموعمانی: ۱ قاشق سوپخوری

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

پیاز داغ: ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه شور ماهی پلو

ابتدا ماهی شور را به مدت ۳ ساعت در آب سرد قرار دهید و طی آن چند بارآب آن را عوض کنید تا شوری ماهی گرفته شود. برنج را هم بشویید و ۲-۳ ساعت در آب و نمک خیس دهید.

سپس برنج‌ها را با شوید آبکشی کنید و دم دهید. ماهی را هم پس از تمیز کردن تکه کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس کشمش شسته شده را به ماهی اضافه کنید و کمی تفت دهید.

بعد پودر لیمو عمانی، پیاز داغ، فلفل و زردچوبه را به ماهی و کششمش تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. ماهی را میتوانید جداگانه در کنار برنج سرو کنید و یا هنگام دم دادن برنج لابه لای آن بریزید.

نکته: می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.

نکات تکمیلی در مورد شور ماهی پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.

شور ماهی پلو را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *