فراشپز- یک نوع روش تهیه لازانیا است که بسیار خوشمزه و جدید می باشد و به شدت دوست داشتنی است اصلا این لازانیا خشک نمی شود و با سس دلخواه بسیار جذاب است و گزینه خوبی برای مهمانی و دورهمی و تولدها می باشد. لازانیا سوخاری در بیشتر نقاط دنیا تهیه می شود و بعد درست کردن آن بجای قرار دادن در فر و تهیه سس بشامل باید در روغن سرخ شود و دیگر نیازی به سس بشامل نیست. امروز لازانیا سوخاری لقمه ای با گوشت بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

ورقه لازانیا ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۵ الی ۶ عدد
رب ۱ ق غذ خوری
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
پنیر گودا ورقه ای به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه، پول بیبر به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا سوخاری لقمه ای

مرحله اول: تفت دادن گوشت و پیاز

ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا سبک شود و بعد در ادامه گوشت را به همراه تمام ادویه ها و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و خوب سرخ شود.

مرحله دوم: افزودن قارچ

در ادامه قارچ ها را اسلایس کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قارچ نرم شوند و بعد فلفل دلمه ریز شده و سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه رب را نیز اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود و بعد گوجه ها را پوره کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظی تهیه و آب گوجه ها کشیده شود.

مرحله چهارم: آماده سازی ورقه لازانیا

در ادامه داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد و بعد ورقه های لازانیا را داخل آب جوش ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید بسته به نوع لازانیا مصرفی می توانید برای چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید.

مرحله پنجم: تهیه لازانیا سوخاری

هر ورقه لازانیا را روی سطح کار قرار دهید و مقداری مایه گوشتی و کمی پنیر ورقه ای قرار دهید و رول کنید. تخم مرغ ها را داخل کاسه ریخته و با همزن و یا چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود سپس آرد را نیز در یک کاسه جداگانه بریزید. حالا لازانیا در تخم مرغ زده شده و بعد در آرد بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت لازانیا سوخاری بدون فر

  1. مواد لازانیا را به دلخواه می توانید باب سلیقه خود تهیه کنید و یا از مقداری سویا استفاده کنید.
  2. افزودن پنیر دلخواه است.
  3. می توانید به جای آرد سفید از پودر سوخاری دانه ریز استفاده کنید.
  4. افزودن سیر دلخواه و قابل حذف است.

منبع: پارسی دی

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *