فراشپز- نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.

خوزستان استانی در جنوب غربی ایران است که نه تنها جاذبه های گردشگری متنوعی دارد بلکه دارای غذاهای خوشمزه و سنتی است که اغلب گرم و تند هستند. نافله یکی از غذاهای سنتی استان خوزستان به شمار می آید که طعمی ملس دارد و با موادی چون گوشت، پیاز، سرکه و… تهیه می شود. برای تهیه نافله غذای خوزستانی این بخش را مطالعه کنید و با رسپی نافله خوزستانی اصل همراه شوید.

مواد لازم نافله خوزستانی

مواد لازم  میزان لازم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
آرد نخودچی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ چهار عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سرکه یک فنجان کوچک
شکر دو فنجان
آب مقداری
روغن یا کره به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

طرز تهیه نافله خوزستانی

  1. پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
  2. داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه  پیاز بریزید.
  3. به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.
  4. به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.
  5. کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  6. دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.
  7. سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
  8. نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.
  9. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
  10. کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.

منبع: نمناک

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *