فراشپز- پاستا یکی از محبوب ترین غذاها در سراسر جهان است که با سس ها و مواد مختلف قابل تهیه است. یکی از ساده ترین و سریع ترین روش ها برای تهیه پاستا، استفاده از سس گوجه فرنگی است. در این مقاله، به شما طرز تهیه پاستا با سس گوجه را آموزش می دهیم و نکات مهم درباره ی انتخاب مواد اولیه، مراحل تهیه و سرو آن را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید تا این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنیم.

پاستا با سس گوجه فرنگی یک وعده غذایی ساده، سالم و خوشمزه است که می تواند در زمان های مختلف روز (نهار یا شام) سرو شود. با وجود اینکه این غذا به سادگی تهیه می شود، اما می تواند طعم و مزه ای بسیار لذیذ داشته باشد. در این مقاله، علاوه بر طرز تهیه، به برخی نکات مهم در انتخاب مواد اولیه و همچنین روش های تزئین و سرو پاستا خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه پاستا گوجه

برای تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی، به مواد زیر نیاز دارید:

مواد اصلی

  •  ۳۰۰ گرم پاستا (هر نوعی که دوست دارید، مانند ماکارونی، پنه یا اسپاگتی)
  •  ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
  •  ۲ حبه سیر
  •  ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •  نمک و فلفل به مقدار لازم
  •  ۱ قاشق چای خوری شکر (اختیاری، برای کاهش اسیدیته گوجه فرنگی)
  •  ۱ قاشق چای خوری اورگانو خشک (اختیاری)
  •  ریحان تازه برای تزئین

نکات مهم در انتخاب مواد اولیه

گوجه فرنگی: استفاده از گوجه فرنگی های تازه و رسیده باعث می شود سس شما خوش طعم تر شود. در صورت عدم دسترسی، می توانید از کنسرو گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.

پاستا: انتخاب نوع پاستا بستگی به سلیقه شما دارد. مطمئن شوید که پاستا را طبق زمان مشخص شده روی بسته بندی بپزید تا به خوبی پخته و نرم شود.

روغن زیتون: این روغن طعم بهتری به غذا می بخشد و خواص بسیار زیادی نیز دارد.

مراحل تهیه پاستا با سس گوجه

مرحله ۱: آماده سازی پاستا

جوشاندن آب: در یک قابلمه بزرگ، مقدار کافی آب را به جوش بیاورید. سپس مقداری نمک به آب اضافه کنید.

پخت پاستا: پاستا را به آب جوش اضافه کنید و طبق زمان مشخص شده روی بسته بندی بپزید. معمولاً این زمان حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه می باشد. پس از پخت، پاستا را در آبکش قرار دهید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله ۲: تهیه سس گوجه فرنگی

آماده سازی مواد: گوجه فرنگی ها را پوست کرده و به قطعات کوچک برش بزنید. سیرها را ریز خرد کنید.

سرخ کردن سیر: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و سیرهای خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود، ولی مراقب باشید که نسوزد.

اضافه کردن گوجه فرنگی: سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله، نمک، فلفل و شکر (در صورت تمایل) را اضافه کنید و اجازه دهید سس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا غلیظ شود.

اضافه کردن ادویه ها: در انتها، اورگانو خشک را به سس اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

مرحله ۳: ترکیب پاستا و سس

ترکیب مواد: پاستا پخته شده را به تابه سس اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا تمام پاستا با سس پوشانده شود.

سرو کردن: پس از اینکه پاستا و سس به خوبی ترکیب شدند، آن را در ظرف سرو بریزید و با ریحان تازه تزئین کنید.

نکات مهم در سرو پاستا

تزئین با پنیر: می توانید روی پاستا را با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید تا طعم بهتری بگیرد.

اضافه کردن سبزیجات: از سبزیجاتی مانند زیتون، فلفل دلمه ای یا قارچ برای افزایش تنوع و طعم می توانید استفاده کنید.

سرو با نان: این پاستا را می توان با نان های ایتالیایی یا باگت سرو کرد تا وعده غذایی کاملی داشته باشید.

نتیجه گیری:

پاستا با سس گوجه فرنگی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهاست که به راحتی می تواند در هر خانه ای تهیه شود. با استفاده از مواد اولیه تازه، می توانید طعم فوق العاده ای را تجربه کنید. این غذا سریع تهیه می شود و به دلیل استفاده از گوجه فرنگی و روغن زیتون، به عنوان یک وعده غذایی سالم نیز محسوب می شود. امیدواریم با دنبال کردن مراحل ذکر شده، بتوانید این غذای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان آماده کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

منبع: دلگرم

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *