فراشپز- یک تنوع جدید و خوشمزه در تهیه کوکو، پخت کوکوی گردو است که میتواند یک صبحانه مقوی و سالم بخصوص برای کودکان باشد. اگر از غذا‌های تکراری خسته شده‌اید و به دنبال یک غذای فوری و مفید هستید حتما کوکوی گردو را امتحان کنید، این کوکو ساده و خوشمزه را میتوان در وعده صبحانه، عصرانه و نیز شام میل کرد.

مواد لازم برای کوکوی گردو 

تخم مرغ: ۲ عدد

پودر گردو: ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق چایخوری

شکر: ۱ فنجان

زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری

پودر گل محمدی: یک قاشق چایخوری

آرد برنج: ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

وانیل: به مقدار کم

روغن: به میزان لازم

کوکوی گردو

طرز تهیه کوکوی گردو برای صبحانه

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی گردو ابتدا در ظرفی آب، شکر و زعفران را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد و شکر کاملا حل شود. بعد شهد را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.

مرحله دوم

در ظرف دیگری تخم مرغ‌ها، گردوی چرخ شده، آرد برنج، دارچین، وانیل و پودر گل را با هم مخلوط کنید و تابه‌ای را روی حرارت قراردهید و کمی روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

مرحله سوم

سپس مخلوط یکدست شده را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ‌ها کاملا بسته شوند ولی سرخ نشود. بعد شهد آماه شده را به آرامی روی تخم مرغ‌های بسته شده بریزید تا به خورد آن برود. در ظرف را ببندید تا آب شربت تبخیر شود. بعد از آماده شدن کوکو آنرا برش بزنید و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی گردو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.

کوکوی گردو را می‌توانید در وعده صبحانه – پیش غذا – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *