فراشپز- کوکی کیندر؛ این کوکی شکلاتی خوشمزه با ترکیب شکلات کیندر و شکلات چیپسی، برای علاقه‌مندان به شیرینی‌های خانگی ایده آل است. بافت نرم و طعم عمیق آن از کره و شکر قهوه‌ای ایجاد می‌شود و جوش شیرین به آن کمی تردی می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم هنگام آماده‌سازی، خمیر را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی در هم ترکیب شوند. اگر به طعم و مزه شکلات‌های کیندر علاقه دارید عاشق این کوکی می‌شوید. امروز در فراشپز طرز تهیه کوکی کیندر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

کره هم‌د مای محیط ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)

شکر قهوه‌ای ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)

شکر سفید ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه)

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۲۲۰ گرم (۱ و ۳/۴ پیمانه)

وانیل ۱ قاشق چای خوری

جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

شکلات کیندر ۱۰ عدد، خرد شده

شکلات چیپسی ۶۰ گرم

طرز تهیه کوکی کیندر

مرحله اول: مخلوط کردن

کره هم دمای محیط را با شکر قهوه‌ای و شکر سفید خوب مخلوط کنید تا کرمی و یکدست شود. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

مرحله دوم: تهیه خمیر

مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید. سپس به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. شکلات کیندر خرد شده و شکلات چیپسی را به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. خمیر آماده‌شده را حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله سوم: پخت

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. از خمیر، گلوله‌های ۳۰ تا ۴۰ گرمی بردارید و در سینی فر بچینید. می‌توانید قبل از پخت، تکه‌ای شکلات کیندر روی هر کوکی بگذارید. کوک ی‌ها را به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزید. دقت کنید که زمان پخت بیش از این نشود. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت کوکی کیندر

کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند.

شکر قهوه‌ای برای طعم‌دهی بهتر و رنگ ضروری است، آن را حذف نکنید.

بعد از هر بار مخلوط کردن مواد، دیواره‌های کاسه را دورگیری کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند.

برای پخت در فر برقی دما را ۱۶۰ تنظیم کنید.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *