فراشپز- اگر میخواهید یک کیک فوق العاده خوشمزه با بافت و طعم عالی تهیه کنید ترکیب پرتقال و دارچین را یک بار تست کنید تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این کیک بافت بسیار نرم و پنبهای دارد و شما میتوانید داخل انواع قالبها تهیه کنید ولی بهتر است برای کیکهای که داخل آن از آب میوه استفاده میشود از میان تهی استفاده کنید تا به بافت عالی برسد. با طرز تهیه کیک پرتقال و دارچین همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
آب پرتقال ۱ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چای خوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
زست پرتقال یک ق چ (قسمت نارنجی پوست پرتقال)
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه کیک پرتقال و دارچین
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد به کمک یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
تخم مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی حدود ۷ دقیقه بزنید تا مواد حجیم و رنگ آن روشن شود. در حین هم زدن دورگیری کنید تا بوی تخم مرغ گرفته شود.
مرحله سوم: مخلوط کردن
آب پرتقال و روغن را اضافه کرده و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید. آب پرتقال و روغن را اضافه کرده و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید. فقط تا حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید و زیاد از حد هم نزنید.
مرحله چهارم: پخت کیک
یک قالب میان تهی ۲۳ سانتی متری را چرب کرده و آردپاشی کنید. قالب را در فریزر قرار دهید تا بعد از پخت، کیک راحتتر از قالب جدا شود. مقداری از مایه کیک را در قالب بریزید و سپس کمی پودر دارچین الک کنید. دوباره مقداری از مایه کیک را اضافه کرده و مجدد پودر دارچین الک کنید. به این ترتیب باید دو لایه پودر دارچین در کیک ایجاد کنید. قالب را در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و کیک را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. پس از پخت، اجازه دهید کیک کمی خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت کیک پرتقال و دارچین
برای این کیک باید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و آب پرتقالهای شرکتی مناسب نبستند.
از آرد سفید قنادی استفاده کنید.
برای پخت در فر برقی و توستر دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.
منبع: پارسی دی