- پیاز: ۲ عدد
- گوشت: ۳۰۰ گرم (به دلخواه: گوشت گوسفند یا گوساله)
- نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
- سبزی (جعفری و شوید) سرخ شده: ۱.۵ لیوان
- گرد لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی: ۲ لیوان
- گوجه سبز: به تعداد دلخواه
طرز تهیه گام به گام
برای پخت این خورشت لذیذ، مراحل زیر را دنبال کنید:
-
آمادهسازی پیاز و گوشت: ابتدا پیازها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشتهای خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. در این مرحله، نمک، زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
-
افزودن سبزی و پخت گوشت: سبزیهای سرخ شده (جعفری و شوید) را به ترکیب گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. سپس به مقدار کافی آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم به طور کامل بپزد و نرم شود.
-
اضافه کردن گرد لیمو و نخود فرنگی: پس از اینکه گوشت به خوبی پخت، گرد لیمو و نخود فرنگی را به خورشت اضافه کنید. اجازه دهید مواد حدود نیم ساعت دیگر با هم بپزند تا طعمها به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
-
افزودن گوجه سبز: در نهایت، گوجه سبزها را به خورشت اضافه کنید. زمانی که گوجه سبزها نرم شدند، خورشت شما آماده سرو است.
منبع: اقتصاد ایران