فراشپز- دسر که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیغذا یا پس غذا نیز میگویند) که معمولاً در پایان یک وعده غذایی مصرف میشود، به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. اگر دنبال دسر خاص و خوشمزه میگردید میتوانید دسر ایبیزا را درست کنید. دسر ایبیزا بسیار خوشمزه است.
این دسر از یک لایه بیسکوییت آماده و یک لایه کرم شکلاتی و یک لایه خامه فرم گرفته تهیه میشود که داخل آن از میوههای مختلف استفاده شده و رول میشود. این دسر بسیار خوشمزه به صورت تک نفره است و میتوان به راحتی در مهمانیها آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر ایبیزا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم دسر ایبیزا
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
شیر ۱ لیتر
شکر دانه ریز ۱ فنجان
آرد ۱ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
کره ۱ قاشق غذا خوری
خامه ۱ بسته
موز یا توت فرنگی برای وسط دسر به مقدار لازم
طرز تهیه دسر ایبیزا
مرحله اول
برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص ایبیزا در ابتدای کار، شیر را به همراه آرد الک شده، شکر و کاکائو در یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی شعله ملایم هم میزنیم تا کمی غلیظ شود، بعد از روی گاز بر میداریم.
مرحله دوم
سپس شکلات را به آن اضافه میکنیم. بیسکویتها را مانند آرد در غذاساز خرد میکنیم و در سینی فر پهن میکنیم. اگر سینی را کمی با کره چرب کنیم بسکویتها نمیلغزند. آن را به درستی پهن میکنیم و خوب پرس میکنیم.
مرحله سوم
سس شکلات را که کمی از حرارت افتاده، آرام روی بیسکوییت ها، پهن میکنیم. وقتی خنک شد، در یخچال قرار میدهیم و میگذاریم دو ساعت بماند. خامه زده شده و فرم گرفته را روی سس شکلات پهن میکنیم
مرحله چهارم
و حداقل چهار و نیم ساعت یا یک شب در یخچال بماند. روی آن را با سلفون میپوشانیم تا خشک نشود. سپس از یخچال خارج کرده و بعد برش میزنیم و به دلخواه موز و توت فرنگی روی آن قرار میدهیم به آرامی با کفگیر رول میکنیم.
منبع: چی شی