“دیپ زیتون با پنیر” یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای دیپ زیتون با پنیر
پنیر خامهای:۱۲۰ گرم
ماست معمولی: ۱/۴ پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده:۳ ق سوپخوری
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده:۱/۲ پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده:۱/۲ پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا:۱/۲ پیمانه
پودر فلفل قرمز تند:۱/۸ قاشق چایخوری یا کمی بیشتر بنا بر ذائقه تان
فلفل دلمهای رنگی قرمز و نارنجی:نصف هر کدام
طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر
ابتدا فلفلهای رنگی را نگینی خرد کنید. ماست، پنیر خامهای و پودر فلفل قرمز تند را با هم مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
بقیه مواد را درون مخلوط پنیر و ماست بریزید و خوب ترکیب کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. دیپ زیتون را با کراکر یا بیسکوییتهای شور سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد دیپ زیتون با پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
دیپ زیتون با پنیر را میتوانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک