فراشپز- دسرهایی که بر پایه میوه خوشرنگ انار تهیه میشوند، طعم متفاوت و ظاهر خوش آب و رنگی دارند. روکر انار یکی از این دسرهای ویژه برای روزهای سرد سال است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. دستور تهیه آن را برایتان آماده کردهایم.
ترکیب انار و بیسکوییت، پایه اصلی تهیه روکر انار، دسر سادهای است که مواد اولیه آن در دسترس هستند.
نام: روکر انار
آمادهسازی: ۱۲۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
دانه انار: یک لیوان
ژله انار: یک بسته
شیر: ۳ لیوان
بیسکوئیت پتیپور: یک بسته
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: نصف لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱- یک لایه دانه انار کف قالب بریزید و چند قاشق از ژلهای که در آب جوش حل کردهاید روی آن قرار دهید. وقتی ژله بست بقیه ژله را اضافه کنید.
۲- آرد گندم، شکر و نشاسته ذرت را با شیر ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به غلظت برسد.
۳- ژلاتین را در آب سرد بریزید تا باز شود. بعد آن را با وانیل و خامه به مخلوط شیری اضافه کنید. صبر کنید تا مواد از حرارت بیفتد.
۴- بیسکوئیتها را در ظرف کرم دسر خرد کنید. مایه کرمی را روی لایه ژلهای بریزید و ظرف را در یخچال بگذارید تا روکر آماده شود.
نکته: به جای بیسکوئیت پتیپور میتوانید از هر نوع بیسکوئیت ساده وانیلی یا کاکائویی بدون کرم استفاده کنید.
منبع: همشهری
1 نظر