فراشپز- پاییز که از راه می‌رسد سروکله صیفی‌جاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی در میوه‌فروشی‌ها پیدا می‌شود. از آنجا که این خوراکی خوشمزه و نارنجی‌رنگ خواص بسیاری دارد می‌توان از آن در تهیه انواع غذاهای پاییزه استفاده کرد.

یکی از این غذاهای خوش رنگ و طعم ماش پلو با کدوحلوایی است. اگر طرز تهیه این غذای پاییزی را نمی‌دانید با ما همراه شوید.

مواد لازم:

پیاز نگینی خرد شده: یک عدد

پیمانه برنج: ۲ پیمانه

کدوحلوایی خلالی خردشده: ۲ پیمانه

ماش پخته شده: نصف پیمانه

زعفران دمکرده: نصف قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر گل‌محمدی و پودر دارچین: به میزان لازم

تعداد: ۲ نفر

آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۶۰ دقیقه

روش تهیه:

۱. ماش را با آب بپزید. سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

۲. برنج را بعد از شستن در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند دقیقه آبکش کنید.

۳. پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

۴. گل‌محمدی پودر شده و کدو حلوایی را که به‌شکل دلخواه خرد کرده‌اید، داخل تابه پیاز ریخته و با ادویه‌ها و زعفران تفت دهید.

۵. در قابلمه لایه به لایه برنج، ماش، کدو و مخلفات را بریزید و بگذارید پلو دم بکشد.

نکته: می‌توانید به جای آبکش کردن پلو آن را به‌صورت دمی درست کنید. همچنین هرقدر مقدار کدوحلوایی بیشتر باشد، غذا خوشمزه‌تر می‌شود.

منبع:  همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *