فراشپز- هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. پس بهتر است این ماده مغذی را در سبد خانوارتان جا دهید.
یکی از غذاهایی که میتوانید در این فصل با هویج درست کنید کوفته هویج است که در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آن را آوردهایم.
مواد لازم:
هویج پخته و رنده شده: ۳ عدد
تخم مرغ: یک عدد
پیاز رندهشده: یک عدد
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۶ نفر
روش تهیه:
۱. داخل کاسهای گوشت، هویج و پیاز رنده شده راهمراه آرد نخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم مرغ و پودر دارچین خوب مخلوط کرده تا چسبندگی پیدا کند.
۲. به اندازه گلولهای کوچک از مواد بردارید و با دست به شکل کروی درآورید. کوفتهها را با شعله متوسط در روغن تفت دهید.
۳. کمی رب گوجه فرنگی در قابلمه تفت دهید، سپس ۲ لیوان آب و نمک و زعفران و ادویه به آن اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوشآید.
۴. کوفتهها را به آرامی در قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید تا جا بیفتد.
نکته: حتما بعد از اضافه کردن کوفتهها در قابلمه را باز بگذارید، در غیراین صورت کوفته وا میرود.
منبع: همشهری