فراشپز- زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون پرورده در مغازهها یافت میشود. جدیدا زیتون کبابی نیز در سر بعضی سفرهها آمده است که به علت طعم کبابی که دارد طرفدارانی پیدا کرده است. تهیه زیتون کبابی بسیار ساده است و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد. این زیتون را تهیه و طعم متفاوت آن را امتحان کنید.
مواد لازم زیتون کبابی
زیتون سبز بدون هسته ۲ کیلوگرم
سیر ۵ حبه
آب جوشیده و سرد شده به مقدار کافی
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
فلفل تند ۴ عدد یا بیشتر
رزماری به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی خشک چند تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت زیتون کبابی
مرحله اول
برای تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص اگر زیتون هسته دارد ابتدا هستههای زیتون را جدا میکنیم. ترجیحا بهتر است زیتون بی هسته تهیه شود. تابه گریل را برداشته و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی گریل داغ شد زیتونها را داخل تابه میچینیم.
مرحله دوم
در این مرحله کمی با دست فشار میدهیم که روی زیتونها خط گریل بیفتد. زیتونها را داخل سینی فر که با کمی روغن زیتون چرب شده است با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا زیتونها حرارت ببیند.
مرحله سوم
بعد از کباب کردن زیتون ها، آنها را داخل یک ظرف شیشهای ریخته و روی آن را آب جوشیده میریزیم. سپس گوجه خشک، فلفل تند، سیر و ادویهها را اضافه میکنیم. درب ظرف را میبندیم و چند روز در محیط خنک و تاریک قرار میدهیم تا مزهها به خورد زیتون برود.
منبع: چی شی