فراشپز- “سالاد مرغ” آسیایی یک از کامل‌ترین سالاد‌های مرغ می‌باشد و به خاطر طعم بی نظیرش طرفداران بی شماری در آسیا دارد. در ادامه با طرز تهیه این سالاد خوشمزه همراه ما باشید:

مواد لازم برای سالاد مرغ آسیایی

دو ق غ:شکر قهوه‌ای

دو ق غ:سس سویا

یک ق غ:روغن کنجد

۱/۴ فنجان:روغن نباتی

سه ق غ:سرکه برنج

۲۴۰ گرم: رشته فرنگی برنج

یک عدد: کاهو

چهار عدد:سینه مرغ بدون استخوان پخته شده و خرد شده

سه عدد:پیازچه، خرد شده

یک ق غ:دانه کنجد

سالاد مرغ

طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا مرغ را آبپز کرده استخوان آن را بگیرید و خرد کنید بعد برگ‌های کاهو را جدا کرده بشویید و بعد از خشک شدن خرد نمایید و پیازچه‌ها را پاک کرده بشویید و حلقه‌ای برش بزنید.

حالا مرغ پخته، کاهوی خرد شده، پیازچه حلقه شده و دانه‌های کنجد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید. مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شوند و در این فاصله مابقی مواد باقی مانده را با هم مخلوط کرده و سس سالاد را آماده کنید.

حالا تابه‌ای را روی شعله گذاشته و و رشته فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید تا جایی که رشته پف کند کافی است. شعله را خاموش کرده و روغن اضافی رشته را بگیرید، سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و رشته‌ها را روی آن قرار داده و با سسی که درست کردید سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.

سالاد مرغ را می‌توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *