فراشپز- بعید است که تا به حال کاهو را با سکنجبین نخورده باشید و با این چاشنی خوشمه، از یک سبزی در دسترس مثل کاهو، یک عصرانه دلچسب نساخته باشید. همراهی کاهو با سکنجبین از نظر خیلی‌ها دلچسب است و اگر شما هم طرفدار این ترکیب هستید، از کنار پیشنهاد ویژه ما نگذرید. در این مطلب طرز تهیه سس ارده را به شما آموزش می‌دهیم. یک سس خانگی با طعم متفاوت که می‌توانید به جای سکنجبین، برای خوردن کاهو سراغش بروید. ارده که با کنجد ساییده آماده می‌شود، طعم خوبی به سس شما می‌دهد و حتی برای سالاد‌ها یا سبزیجات پخته و خامی که روی میز غذای‌تان می‌گذارید، می‌توانید از آن کمک بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سس ارده

ارده دو قاشق غذاخوری

ماست ایسلندی دو قاشق غذاخوری

سرکه دو قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

رب‌گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

روغن دو قاشق غذاخوری

فلفل‌قرمز ساییده به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

نمک یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه سس ارده

برای تهیه این سس خوشمزه، نه قرار است وقت زیادی را صرف کنید و نه به مواد غذایی متعددی نیاز دارید. در ابتدای کار باید شکر، نمک و فلفل را در دو تا سه قاشق آب حل کنید و با بقیه موادی که در ابتدای مطلب گفته شده، روی ارده بریزید. وقتی که مواد را در ظرف ارده ریختید، آنها را خوب هم بزنید تا ترکیب صاف و یکدستی حاصل شود.

چند نکته

اگر احساس کردید سس‌تان بیشتر از آنچه که نیاز داشتید سفت شده، مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و سس را با کمک آب به غلظت دلخواه برسانید. اگر هم سسی که آماده کرده‌اید بیشتر از میزان دلخواهتان رقیق شد، ارده بیشتری را به آن اضافه کنید.

درست است که ارده از کنجد ساییده به دست می‌آید، اما در صورت تمایل می‌توانید کمی دانه کنجد هم به سس اضافه کنید تا بافت آن از یکدستی خارج شود و دانه‌های کنجد را در دهانتان احساس کنید.

ژاپنی‌ها علاقه زیادی به انواع مختلف سس کنجد دارند و از آن در تهیه غذا‌های مختلف استفاده می‌کنند. شما هم می‌توانید برای مزه‌دار کردن مرغ گریل شده یا انواع سالاد و بسیاری از غذاها، سراغ این سس بروید و حتی با ایجاد تغییراتی در ترکیباتش، آن را برای غذا‌های مختلفی آماده کنید.

منبع: کتاب کاله

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *