اختصاصی فراشپز- هر زمستان که هوا سرد می‌شود، من آماده یک پتو و یک کاسه سوپ داغ هستم. با این حال، خوردن سوپ برای شام بعد از مدتی خسته‌کننده می‌شود، مگر اینکه کمی تنوع داشته باشید. این سوپ کاراملی رازیانه سریع، آسان و پر از طعم است! این سوپ به طور طبیعی بدون گلوتن و لبنیات بوده و سرشار از سبزیجات است.

طرز تهیه سوپ رازیانه

سوپ من کمی با برخی از دستورالعمل‌هایی که پیدا می‌کنید متفاوت است (البته بهتر است!). به جای استفاده از لوبیای سفید، مثل لوبیای کنلینی، یا سیب‌زمینی برای غلیظ کردن سوپ، من به سادگی از رازیانه تازه استفاده می‌کنم. طعم این سوپ به این روش قوی‌تر است و همچنان سیرکننده است.

اگر با رازیانه آشنا نیستید، آن شبیه به کرفس است اما طعم لطیفی از انیسون یا شیرین‌بیان دارد. دانه‌های رازیانه طعم انیسون قوی‌تری دارند، در حالی که پیاز و برگ‌های آن طعمی ملایم‌تر دارند. به جای بخارپز یا جوشاندن آن در آب مرغ یا سبزیجات، ما آن را در روغن زیتون کاراملی می‌کنیم. این کار به تقویت طعم کمک زیادی می‌کند!

پس از اینکه رازیانه پخته و کاراملی شد، من آب مرغ و ادویه‌ها را اضافه می‌کنم. شما می‌توانید از آب سبزیجات نیز استفاده کنید، اما به نظرم مرغ طعم (و ارزش غذایی) خوبی اضافه می‌کند. معمولاً خودم آب مرغ درست می‌کنم، اما وقتی زمان ندارم، از مکمل های آماده استفاده می‌کنم.

تجهیزات مورد نیاز برای سوپ

برخلاف بیشتر دستورالعمل‌های سوپ، من از یک تابه بزرگ به جای قابلمه استفاده می‌کنم. یک دیگچه سنگین نیز مناسب است. ایده این است که از چیزی استفاده کنیم که ته سنگین دارد و حرارت را خوب نگه می‌دارد. از آنجایی که رازیانه نیاز به کاراملی شدن و پختن طولانی دارد، ممکن است در قابلمه با ته نازک بسوزد.

طرز تهیه و غلظت سوپ

دو راه برای تهیه این سوپ وجود دارد، بسته به اینکه چه نوع بافت نهایی‌ای می‌خواهید. برای یک سوپ غلیظ و خامه‌ای از مخلوط‌کن پرسرعت یا مخلوط‌کن دستی استفاده کنید. غذا ساز در اینجا بهترین نتیجه را نمی‌دهد زیرا سوپ را به پوره صاف تبدیل نمی‌کند. همچنین می‌توانید سوپ را به صورت آبکی با تکه‌های رازیانه باقی بگذارید. هر دو حالت خوشمزه است!

تزئینات سوپ رازیانه

این سوپ به‌خودی‌خود عالی است، اما تزئینات می‌توانند آن را به سطح دیگری ببرند. در اینجا چند ایده برای تزئین سوپ آورده شده است:
– پیازچه تازه
– شوید تازه یا خشک شده
– پنیر پارمسان رنده‌شده
– پنیر فتا خرد شده
– چکه‌ای از روغن زیتون
– یک قاشق ماست
– چکه‌ای از خامه سنگین
– تکه‌های بیکن ترد

تجهیزات

– تابه بزرگ
– مخلوط‌کن دستی (یا مخلوط‌کن پرسرعت)

مواد لازم

– ¼ پیمانه روغن زیتون
– 5 پیاز رازیانه (تمیز شده و ورقه شده)
– 4 و ¼ پیمانه آب مرغ
– 2 قاشق چایخوری نمک دریا
– ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
– ¼ پیمانه جعفری تازه (ریز شده)

دستور پخت

1. روغن زیتون را در تابه بزرگ یا دیگچه روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. رازیانه ورقه‌شده را اضافه کرده و تا کاراملی و قهوه‌ای شدن آن را تفت دهید (حدود 12 دقیقه).
2. آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید به مدت 10-13 دقیقه بپزد تا طعم‌ها به هم برسند.
3. انتخاب کنید که سوپ را به صورت آبکی یا خامه‌ای بخورید. سوپ را به‌صورت دسته‌ای در مخلوط‌کن پرسرعت یا مخلوط‌کن دستی برای بافت صاف پوره کنید.
4. سوپ را داخل کاسه بریزید، روی آن جعفری بریزید و بلافاصله سرو کنید.

سوپ رازیانه کاراملی در 30 دقیقه
سوپ رازیانه کاراملی در 30 دقیقه

جدول ارزش غذایی (سوپ رازیانه در 30 دقیقه)

| ارزش غذایی | مقدار در هر سروینگ | درصد نیاز روزانه* |
|—————————|——————–|——————–|
| کالری | 252 | |
| چربی | 16 گرم | 25% |
| – چربی اشباع شده | 3 گرم | 19% |
| – چربی چند غیر اشباع | 2 گرم | |
| – چربی تک غیر اشباع | 11 گرم | |
| سدیم | 1392 میلی‌گرم | 61% |
| پتاسیم | 1451 میلی‌گرم | 41% |
| کربوهیدرات | 25 گرم | 8% |
| – فیبر | 9 گرم | 38% |
| – شکر | 12 گرم | 13% |
| پروتئین | 9 گرم | 18% |
| ویتامین آ | 709 واحد بین‌المللی | 14% |
| ویتامین ث | 40 میلی‌گرم | 48% |
| کلسیم | 160 میلی‌گرم | 16% |
| آهن | 3 میلی‌گرم | 17% |

* نیاز روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری می‌باشد.

منبع 

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *