فراشپز- بستنی یکی از خوشمزهترین و پر طرفدارترین دسرهاست که مخصوصا تو فصل تابستون خوردن اون میتونه بسیار دلچسب باشه. بستنی طعمهای بسیار متنوعی داره و به شکلهای مختلفی درست میشه. شما میتونید انواع بستنی خونگی رو به راحتی تو خونه درست کنید. اگرچه بستنی به تنهایی یه دسر کامل و خوشمزه اس، اما خیلی از دسرها هم هستن که با بستنی درست میشن. یکی از این دسرهای خنک تابستونی، شارلوت بستنیه.
طرز تهیه شارلوت بستنی خیلی ساده است؛ این دسر خوشمزه با برشهای رولت و لایههای بستنی درست میشه. شارلوت بستنی شباهت زیادی به دسر شارلوت معروف داره. با این تفاوت که شما میتونید رولت شارلوت بستنی و همچنین بستنیهای داخل اون رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید. علاوه بر این، بعضیها شارلوت بستنی رو تنها با یک لایه بستنی و بعضی دیگه با چند لایه بستنی در طعمهای مختلف درست میکنن. این طوری هم لایههای دسرتون بیشتر میشه و هم طعم فوق العادهای پیدا میکنه.
رولت شارلوت بستنی رو هم خودتون میتونید تو خونه درست کنید و هم میتونید اون رو به شکل آماده و بسته بندی از بیرون تهیه کنید که در این صورت دسر در کمترین زمان درست میشه. شکل ظاهری شارلوت بستنی درست شبیه کیکه با این تفاوت که برای درست کردنش به قالب کیک و یا فر برای پختن اون نیاز ندارید! شما میتونید این دسر خوشمزه رو به عنوان یه مدل کیک بستنی جدید در تولدها و دورهمی هاتون سرو کنید و از طعم بی نظیر اون لذت ببرید.
تا انتهای مطلب با ما همراه باشید، طرز تهیه شارلوت بستنی رو یاد بگیرید و این دسر ساده و خوشمزه رو در مدت زمان خیلی کوتاهی درست کنید. در ادامهی مطلب مهمترین نکاتی رو که باید برای درست کردن شارلوت بستنی بهشون توجه کرد به شما میگیم تا بتونید اون رو به بهترین شکل درست و سرو کنید.
طرز تهیه شارلوت بستنی
مرحلهی اول: درست کردن رولت
۱- ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی سطح آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
۲- داخل کاسه ۳/۴ پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک بریزید و با هم مخلوط کنید.
۳- در کاسهای دیگر، ۴ عدد تخم مرغ را به همراه ۳/۴ پیمانه شکر و ۱ قاشق چایخوری وانیل با همزن آن قدر بزنید تا تغییر شکل بدهد. سپس ۲ قاشق روغن به آن اضافه کرده و در نهایت مخلوط آرد را نیز به آنها بیفزایید. همهی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۴- مایهی رولت را روی کاغذ روغنی بریزید و آن را با استفاده از قاشق در تمام سطح سینی به طور یکنواخت پخش کنید.
۵- رولت را به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید. برای اطمینان از آماده شدن رولت، یک چنگال داخل آن فرو کنید. اگر مایهی رولت به خمیر نچسبید، رولت آماده است.
۶- روی سطح صاف یک حولهی تمیز پهن کنید و کمی آرد یا شکر روی آم بپاشید. سینی رولت را روی حولهی تمیز برگردانید. سپس به آرامی کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
۷- در حالی که رولت هنوز گرم است، آن را با کمک حوله آرام رول کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
۸- خامه قنادی را در کاسه ریخته و با همزن برقی خوب بزنید. (می توانید از ترکیب پنیر خامهای، وانیل و شکر نیز استفاده کنید.)
۹- رولت را باز کرده و خامه را روی سطح آن بمالید. دوباره رولت را رول کنید و آن را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
مرحلهی دوم: درست کردن شارلوت بستنی
۱- رولت را به ضخامت ۱ بند انگشت برش بزنید.
۲- سطح داخلی قالب یا کاسهای گود را با سلفون یا نایلون بپوشانید.
۳- برشهای رولت را کف کاسه و روی دیوارههای آن بچینید. به طوری که تمام سطح داخلی کاسه کاملا با تکههای رولت پوشیده شود.
۴- اجازه دهید بستنی کمی به دمای محیط برسد و نرم شود. سپس آن را داخل کاسه روی رولتها بریزید. به طوری که یه لایهی ضخیم از سطح رولت را بپوشاند. با پشت قاشق بستنی را روی کف و دیوارههای کاسه پخش کنید.
۵- روی بستنی را با کیسه بپوشانید و یک کاسه (کمی کوچکتر از کاسهی اصلی) روی بستنی گذاشته و آن را کمی داخل بستنی فشار دهید تا فرو رود. سپس کاسه را داخل فریزر قرار دهید تا مواد سفت شوند.
۶- کاسه را از فریزر بیرون آورید، کاسهی داخلی را بردارید. بستنی دیگری (با رنگ و طعم متفاوت) انتخاب کنید. آن را روی بستنی قبلی بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید.
۷- مجددا تکههایی از رولت برش خورده را روی لایهی دوم بستی بچینید و آن را بپوشانید. روی آن را با کیسه پوشانده و مجددا در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.
۸- کاسه را برگردانید، سلفون و نایلون را از روی آن بردارید.
۹- شالوت بستنی آماده است. این دسر خوشمزه را به دلخواه با شکلات چیپسی، شکلات آب شده، خامه و یا تکههای میوه تزیین کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه شارلوت بستنی
– به جای رولت خانگی میتوانید از رولت و کیکهای آماده نیز استفاده کنید.
– رولت را میتوانید در طعمهای مختلف از جمله رولت شکلاتی تهیه کنید.
– تنوع لایههای بستنی داخل شارلوت بستنی بسته به دلخواه شما متغیر است. میتوانید از ۱ لایه و یا ۳ لایه بستنی در طعمهای مختلف از جمله، وانیلی و شکلاتی و یا میوهای استفاده کنید.
– استفاده از میوههای خرد شده و یا شکلات چیپسی بین لایههای بستنی، طعم شارلوت بستنی را فوق العاده خواهد کرد.
– مقدار مواد اولیه به اندازهی کاسه و قالب شما بستگی دارد.
– در هر مرحله از طرز تهیه شارلوت بستنی، کمی لایهها را روی هم فشار دهید تا منسجم شوند.
منبع: ایران کوک