فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر این املت تونسی را با استفاده از ۵ عدد گوجه فرنگی، یک عدد پیاز، سه حبه سیر، یک عدد فلفل دلمه‌ای رنگی، یک عدد فلفل سبز تند، ۳ عدد تخم‌مرغ، ۳۰ گرم پنیر، جعفری برای تزئین، و ادویه‌هایی همچون نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زیره سبز و تخم گشنیز آماده می‌کند.

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *