فراشپز- شیرینی مارس و مالتیزر یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مارس و مالتیزر
کره ۱۰۰ گرم
شیر عسلی ½ لیوان
مالتیزر ۱ لیوان
بیسکویت شکلاتی ۲ لیوان
مارس ۴ عدد بزرگ
شکلات تختهای ¼ لیوان
طرز تهیه شیرینی مارس و مالتیزر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مارس و مالتیزر خوشمزه در ابتدای کار کره و شیر عسلی را درون یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم، سپس به محض ذوب شدن کره شیر جوش را از روی حرارت کنار میگذاریم.
مرحله دوم
در ادامه مالتیزر و شکلات خرد شده را درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس شکلات مارس را به صورت مکعبی خرد میکنیم و به کاسه میافزاییم. حالا مخلوط کره و شیر عسلی را به صورت داغ درون کاسه میریزیم.
مرحله سوم
در ادامه مواد را با لیسک به خوبی هم میزنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود، سپس دیوارهها و درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی میپوشانیم. در ادامه شیرینی خمیری را درون قالب میریزیم.
مرحله چهارم
حالا شیرینی خمیری را کاملا صاف و یکدست کرده، سپس شکلات تختهای را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه شکلات را به صورت پخش روی شیرینی درون قالب میریزیم.
مرحله پنجم
در ادامه روی شکلات را با چاقو به قطعات دلخواه برش زده و با شکلات مالتیزر تزیین میکنیم. در نهایت قالب را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا شیرینی کاملا سفت شود، سپس سرو میکنیم. نوش جان.
منبع: چی شی