“مربا گل گاو زبان” از جمله مرباهای بسیار خوشمزه و با طعم فوق العاده می باشد که پیشنهاد میشود برای صبحانه آن را درست کنید و علاوه بر طعم لذیذش از خاصیت آن هم بهرمند شوید.

اگر به دنبال درست کردن مربایی خاص با طعم عالی و خواص زیاد هستید طرز تهیه مربای گل گاو زبان را به شما پیشنهاد می کنیم گل گاوزبان یکی از انواع مرباها می باشد که شاید اسم آن کمتر به گوش شما خورده باشد ولی به قدری این مربا خوش رنگ و خوشمزه می باشد که اگر امتحانش کنید بی شک از طعم و عطرش لذت خواهی برد.

مواد لازم برای مربای گل گاو زبان:

گل گاو زبان :250 گرم
شکر:500 گرم
آب :2 پیمانه
لیمو ترش تازه:نصف یک عدد

طرز تهیه مربا گل گاو زبان:

مرحله اول:

ابتدا گل گاو زبان را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و بگذارید برای یک الی دو ساعت دم بکشد.

مرحله دوم:

در مرحله بعد شکر و دو پیمانه آب را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید.

مرحله سوم:

گل گاو زبان دم کرده را داخل شهد آماده شده بریزید و خوب مخلوط نمایید.

مرحله چهارم:

در این مرحله یک عدد لیمو را از وسط برش زده و یک برش از آن را داخل مواد قرار داده و اجازه دهید مواد با شعله کم ریز بجوشد.

زمانی که مربا به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

مرحله آخر:

لیمو را از داخل مربا خارج کرده و مربا را داخل شیشه مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مربا گل گاو زبان

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *