مواد اولیه
پیاز ۲ عدد
آلبالو ۲ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
ران یا سینه مرغ ۳ تکه
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
پودر انبه نصف قاشق چای خوری
ادویه تندوری ۳.۴ قاشق چای خوری
برگ بو ۲ عدد
رزماری تازه یک شاخه
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه مرغ زعفرانی، زعفران را آسیاب کنید و به همراه یخ اجازه دهید تا دم بکشد.
دو عدد پیاز را خلالی کنید و ۳ دقیقه روی حرارت تفت دهید. مرغ ها را اضافه کنید و به آن نمک، فلفل سیاه، پودر انبه، کمی پودر تندوری و زعفران دم کرده را اضافه کنید. دقت کنید تمام این کارها را در حالی انجام بدید که حرارت همچنان بالاست.
دو طرف مرغ ها را حدود ۵ دقیقه حرارت دهید و آب جوش اضافه کنید و در این مرحله زیر حرارت را کم کنید تا مرغ ها آرام آرام بپزد. دو عدد برگ بو و یک شاخه رزماری هم داخل آب مرغ بیندازید و وقتی مرغ ها کاملا پخت آنها را بردارید.
در تهیه آلبالو پلو دقت کنید به ازای هر پیمانه برنج ۲ پیمانه آلبالو بریزید.
ابتدا هسته آلبالوها را جدا کنید و سپس آلبالوها را داخل یک ماهیتابه روی حرارت کم همراه کمی شکر و روغن به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
برنج را نیز به همراه نمک به مدت ۷ دقیقه داخل آب جوش بجوشانید و بعد آبکش کنید. آلبالوها را خیلی آرام با برنج آبکش شده مخلوط کنید تا له نشوند. البته می توانید لا به لای برنج هم بریزید. آلبالو پلو را دم بیندازید و اجازه دهید حدود یک ساعت دم بکشد.
بعد از یک ساعت هم آلبالوپلو و هم مرغ زعفرانی ما آماده است. می توانید روی آن را با خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید. نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین