فراشپز- این اسپاگتی ایتالیایی به راحتی آماده می‌شود و به هیچ مواد اولیه عجیب و غریبی نیاز ندارد. این غذا ترکیبی از سوپ پیاز فرانسوی، اسپاگتی کاچیو اِ پِ پِ و دستور پخت ماکارونی است.

به گزارش فرارو به نقل از نیویورک تامیز کوکینگ، این اسپاگتی فلورانسی با پیاز قرمز بسیار عالی است و از زمانی که رستوران لوکاندا وینی اِ اولی در بروکلین در سال ۲۰۰۱ افتتاح شد، در منوی آن باقی مانده است. میشل بالداچی، سرآشپز و یکی از مالکان این رستوران استفاده ترکیبی از پیاز سفید و قرمز را توصیه می‌کند. برای یک نتیجه لطیف‌تر این غذا را در یک قابلمه سرپوشیده و به آرامی در روغن زیتون بپزند. طمع و مزه شیرین پیاز‌ها با ترخون و فلفل سیاه، به علاوه پنیر رنده شده اختیاری بیشتر می‌شود. گیاه خواران می‌توانند پنیر را از طرز تهیه این سوپ حذف کنند.

آقای بالداچی گفت: «ما هرگز چیز دیگری به آن اضافه نمی‌کنیم، اما این اسپاگتی با جگر هم خوشمزه خواهد بود.» این غذا خیلی راحت و با حداقل مواد حاضر می‌شود. افزودن جعفری و یا نان ترد نیز این اسپاگتی را خوشمزه‌تر می‌کند.

زمان آشپزی

حدود ۱ و نیم ساعت

مواد تشکیل دهنده برای 4 نفر

½ فنجان روغن زیتون فوق بکر

پیاز سفید (حدود ۳ عدد متوسط)، خلال شده

پیاز قرمز (حدود ۱ عدد متوسط)، خلال شده

نمک

۳۴۰ گرم اسپاگتی

۲ برگ ترخون (حدود ۲ قاشق غذاخوری)

پنیر گرانا پادانو یا پارمزان ریز رنده شده (اختیاری) برای سرو

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

آماده سازی

مرحله ۱

در یک ماهیتابه درب دار، روغن زیتون و پیاز سفید و قرمز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از جوش آمدن روغن زیتون، ۵ تا ۷ دقیقه تا زمانی که پیاز‌ها کمی پژمرده شوند و شروع به عرق کردن کنند، اما قهوه‌ای نشوند، بپزید. ½ قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید، درب آن را ببندید، حرارت را کم کنید و بجوشانید، گهگاهی هم بزنید تا پیاز‌ها خیلی نرم و شفاف شوند. حرارت را به میزان لازم تنظیم کنید تا دم بکشد و اگر پیاز‌ها سوختند، چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. پیاز‌ها را می‌توان از قبل درست کرد و به مدت ۱ هفته در یخچال قرار داد یا برای چند ماه منجمد کرد.

مرحله ۲

وقتی برای سرو آماده شدید، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. اسپاگتی را اضافه کنید و طبق دستور بسته بندی بپزید. ۱½ فنجان آب پاستا را کنار بگذارید و اسپاگتی را آبکش کنید.

مرحله ۳

½ فنجان آب پاستا، پاستا و برگ‌های ترخون را به پیاز‌ها اضافه کنید. حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به شدت هم بزنید تا پاستا به خوبی با سس آغشته شود. در صورت نیاز مقدار بیشتری آب پاستا اضافه کنید تا اسپاگتی‌ها براق شوند و با نمک مزه دار کنید.

مرحله ۴

پاستا را به بشقاب یا کاسه‌های کم عمق منتقل کنید و روی آن را با پنیر و فلفل سیاه تزئین کنید.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *