“سالاد یونانی” از این ویژگی برخوردار است که اجزای سالاد با هم مخلوط نشده و هر کس از هر چیزی که دوست دارد می تواند لذت ببرد.

مواد لازم سالاد یونانی

کاهو سالادی 2 بته
پنیر فتا (سفید) 2 پیمانه
خیار 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
فلفل دلمه ای زرد 1 عدد
لوبیا قرمز پخته شده به مقدار دلخواه
پیاز قرمز 1 عدد متوسط
زیتون سیاه به مقدار دلخواه
سرکه بالزامیک به اندازه دلخواه
زیتون سبز بی هسته به تعداد دلخواه
روغن زیتون به میزان لازم
انگور به میزان دلخواه
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد یونانی

کاهو را به اندازه های دلخواه خرد کنید. پیاز ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید. فلفل دلمه ای های رنگی را هم به صورت طولی برش دهید و خیار ها را حلقه ای خرد کنید. گوجه فرنگی ها را هم خرد کنید و به همراه زیتون ها، لوبیای پخته ، پنیر فتا و انگور در ظرف مورد نظر سرو بچینید.

در ظرف کوچک دیگری روغن زیتون را با سرکه و فلفل و نمک مخلوط کنید و به عنوان سس روی سالاد یونانی بریزید و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد یونانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد یونانی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *