در طرز تهیه “املت ایتالیایی” از سبزیجات متنوعی چون کدو، قارچ ، گوجه فرنگی، ریحان و جعفری می توان بهره برد.

مواد لازم برای املت ایتالیایی:

تخم مرغ :4 عدد
کدو خرد شده :1 پیمانه
قارچ خرد شده :1 پیمانه
کره یا مارگارین: 3 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان دلخواه

طرز تهیه املت ایتالیایی :

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد 2 قاشق غذاخوری کره ر ا به آن اضافه کنید تا ذوب شود. کدو و قارچ را داخل کره تفت دهید . بعد آنها را از تابه بیرون بیاورید.

تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده آن با هم ترکیب شوند.

بعد قارچ و کدوی تفت داده شده را به همراه مقداری نمک به آن اضافه کنید . مابقی کره را داخل تابه بریزید و مواد تخم مرغ مخلوط شده را داخل تابه بریزید و در تمام سطح تابه پهن کنید.

وقتی یک طرف املت سرخ شد ، طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود. سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد املت ایتالیایی

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
املت ایتالیایی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *