فراشپز- طرز تهیه این املت سبزیجات با گودا بسیار ساده و طعم آن بسیار عالی است مواد استفاده شده در این املت سرشار از ویتامین و پروتئین است که صبحانه مناسب و کامل برای افراد، به خصوص کودکان است. در تهیه این پنیر از پنیر طبیعی گودا استفاده شده که در کنار طعم فوق‌العاده، منبعی سرشار از پروتئین، کلسیم، فسفر و ویتامین‌های آ و دی ایجاد می‌کند.

پنیر ورقه‌ای گودا در اثر حرارت دادن ذوب می‌شود و با ترکیب شدن با بافت نان و مواد دیگر ساندویچ، طعمی فوق‌العاده به آن می‌دهند. از این پنیر می‌توان در طیف وسیعی از غذا‌ها شامل انواع ساندویچ‌های گرم و سرد و انواع رولت‌ها استفاده کرد. طرز تهیه املت سبزیجات با پنیر گودا را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای تهیه املت سبزیجات با گودا

تخم مرغ یک عدد

آرد نصف قاشق چایی خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

جعفری یک قاشق سوپ‌خوری

شیر کم‌چرب ۲۰ میلی‌لیتر

روغن زیتون به مقدار لازم

پیاز یک عدد کوچک

سیر یک حبه

گوجه مینیاتوری ۱۰۰ گرم

ریحان تازه به مقدار لازم

پنیر گودا به مقدار لازم

طرز تهیه املت سبزیجات با گودا

مرحله اول

در ظرفی، تخم مرغ، آرد، مقداری نمک، فلفل سیاه، جعفری و شیر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.

در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، با استفاده از ملاقه مخلوط تخم مرغ در کف تابه پخش شود، زمانی که از یک طرف سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

مرحله دوم

در تابه‌ای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس سیر و گوجه فرنگی مینیاتوری را به آن اضافه کنید و یک یا دو دقیقه تفت دهید و با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

روی یک طرف املت، مخلوط گوجه فرنگی را به همراه برگ‌های ریحان بریزید سپس پنیر گودا را رنده کنید یا اگر پنیر پروسس ورقه‌ای گودای کاله دارید آن را روی مواد قرار دهید و طرف دیگر املت را روی آن تا بزنید و بگذارید کمی حرارت ببیند. املت سبزیجات با گودا شما آماده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *