فراشپز- املت پیتزایی یک املت متفاوت جدید است. احتمالا با شنیدن نام املت به یاد املت‌های رایج کشور مان می‌افتید که بیشتر بر پایه تخم مرغ و گوجه فرنگی می‌باشد، اما خوب است بدانید املت انواع مختلف و رسپی بسیار زیادی دارد که شباهت همه آن‌ها در تخم مرغ است.

املت پیتزایی یکی از روش‌های بسیار ساده و خوشمزه برای تهیه املت می‌باشد که نیاز به خمیر یا مواد خاصی ندارید و با یک بسته نان تست می‌توانید یک املت خوشمزه برای صبحانه یا عصرانه یا یک وعده شام سبک تهیه کنید.

املت از جمله غذا‌های راحت، اما بسیار خوشمزه است که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را دوست دارند، زیرا تهیه آن مقرون به صرفه می‌باشد. املت پیتزایی یک املت متفاوت جدید است. احتمالا با شنیدن نام املت به یاد املت‌های رایج کشور مان می‌افتید که بیشتر بر پایه تخم مرغ و گوجه فرنگی می‌باشد، اما خوب است بدانید املت انواع مختلف و رسپی بسیار زیادی دارد که شباهت همه آن‌ها در تخم مرغ است.

شما می‌توانید املت پیتزایی در کمتر از ۱۰ دقیقه تهیه کنید و مواد تشکیل دهنده این املت به آسانی در دسترس است. شما می‌توانید ویدیو مربوط به این آشپزی را در انتهای پست مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه املت پیتزایی

گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم

سیر ۳ حبه

ریحون و پیازچه به مقدار لازم

نان تست ۳ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

روغن زیتون ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، پولبیبر به مقدار لازم

طرز تهیه املت پیتزایی حرفه‌ای و خوشمزه و ساده با پنیر پیتزا

مرحله اول: کبابی کردن گوجه

برای تهیه این املت می‌توانید از گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید و بشورید داخل ظرف بریزید و سیر‌ها را پوست بگیرید و به صورت درسته داخل ظرف بریزید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون روی گوجه فرنگی قرار دهید و در فر یا مایکروفر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا گوجه‌ها تنوری شود.

مرحله دوم: پوره کردن مواد

گوجه کبابی شده یا تنوری شده را به همراه سیر‌ها و کمی ریحان و پیازچه داخل غذاساز یا ۱۲۳ یا گوشتکوب برقی بزنید تا گوجه فرنگی پوره و له شود. این مواد را کنار قرا ردهید.

مرحله سوم: خرد کردن نان تست

سه عدد از نان تست‌ها را بردارید و به صورت مکعبی برش بزنید و داخل کاسه بریزید و بعد تخم مرغ‌ها به همراه نمک و فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از لختگی خارج شود. یک تابه را بردارید و کمی روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود.

مرحله چهارم: تهیه املت پیتزایی

سپس نان تست و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و سطح مواد را صاف کنید و مرتب کنید و بعد سس گوجه فرنگی تهیه شده را روی مواد بریزید و روی سطح آن پخش کنید و بعد پنیر پیتزا اضافه کنید و چندد ریحان و گوجه فرنگی خرد شده را روی مواد قرار دهید و درب تابه را بسته تا تخم مرغ بپزید و پنیر ذوب شود و در انتها روی مواد پولبیبر بریزید و سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه املت پیتزایی حرفه‌ای و خوشمزه با نان تست

می‌توانید بجای اینکه گوجه فرنگی را داخل فر قرار دهید در تابه کباب کنید.
میزان افزودن پنیر دلخواه است و می‌توانید از پنیر ورقه‌ای استفاده کنید.
از نان تست تازه استفاده کنید.

منبع: برترین‌ها

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *