از غذاهای خوشمزه ترکیه می‌توان به ایمام بایلدی اشاره کرد که طرفداران زیادی دارد. اگر شما هم از بادمجان زیاد استفاده می‌کنید یا آن را خیلی دوست دارید توصیه می‌کنیم که ایمام بایلدی را فراموش نکنید. این غذا در اصل به دوران امپراتوری عثمانی برمی‌گردد و امروزه نیز در اکثر مناطقی که تحت تسلط عثمانی‌ها بودند، این غذا مصرف می‌شود.

مواد اولیه

بادمجان: ۶ عدد

سیر: ۳ حبه

گوجه فرنگی: ۶ عدد

پیاز نگینی: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه: ۱ عدد

پودر زیره: ۱ قاشق چای خوری

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

فلفل و نمک: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه

۶ عدد بادمجان را به صورت راه راه پوست کنده و به مدت نیم ساعت در آب نمک می‌خوابانیم.

بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را از آب نمک برداشته و سرخ کرده(قبل از سرخ کردن بادمجان‌ها بهتر است تا آنها را خشک کنیم) و روغن اضافی بادمجان‌ها را می‌گیریم.

سپس تابه‌ای پهن برداشته و به آن دو یا سه قاشق روغن مایع(یا روغن زیتون) و دو عدد پیاز بزرگ خرد شده اضافه می‌کنیم و به مدت چهار دقیقه تفت می‌دهیم و در ادامه سه عدد فلفل سبز خرد شده، چهار حبه سیر، سه عدد گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، کمی فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و تا نیم پز شدن گوجه فرنگی‌ها به تف دادن ادامه می‌دهیم. در آخر مقداری جعفری خرد شده اضافه کرده و بعد از هم زدن تابه را از روی اجاق برمی‌داریم.

بادمجان سرخ شده را در سینی مخصوص فر چیده و قسمت میانی آنها را با استفاده از چاقو و قاشق باز می‌کنیم و سپس درون بادمجان‌ها را با استفاده از مخلوطی که قبلاً درست کرده بودیم را پر کرده و بر روی آنها گوجه فرنگی قاچ شده و یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب داغ را مخلوط کرده سپس به بادمجان‌ها اضافه می‌کنیم.

سینی را در فری با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد حدود ۳۵ دقیقه می‌پزیم.

امام بایلدی حاضر است و اکنون می‌توانید این غذای خوشمزه را با دیگر مواد غذایی سرو کنید.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *