فراشپز- بال مرغ مراکشی؛ یکی خوشمزه‌ترین بال‌های مرغ می‌باشد که می‌توانید آن را تهیه کنید همیشه مزه دار کردن بال مرغ برای مهمانی و پیک نیک‌ها یکی از مهم‌ترین قسمت‌های تهیه بال است شما می‌توانید این بال مرغ خوشمزه را داخل فر یا روی زغال کباب کنید و یا حتی به سیخ بزنید و داخل مایکروفر و سولاردم تهیه کنید و برای این بال خوشمزه یک سس خوشمزه نیز تهیه کنید. در ادامه بال مرغ مراکشی با سس ماست را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

ماست ۱ پیمانه

گشنیز ۱ ق غذا خوری

نعنا خشک ۱ ق غذا خوری

آبلیمو ۲ ق غذا خوری

عسل ۱ ق غذا خوری

مواد لازم

بال مرغ ۱ بسته

روغن مایع ۱.۵ ق غذا خوری

فلفل قرمز ۱/۲ ق چای خوری

پاپریکا ۱ ق چای خوری

زیره سیاه ۱ ق چای خوری

دارچین ۱/۴ ق چای خوری

زنجبیل ۱/۴ ق چای خوری

زردچوبه ۱/۴ ق چای خوری

فلفل سیاه ۱/۴ ق چای خوری

نمک ۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه بال مرغ مراکشی

۱ مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید فر را روشن کنید تا خوب داغ شود سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید. بال‌های مرغ را از بسته خارج و خوب بشورید و بگذارید تا کمی خشک شود.

۲ مرحله دوم: مرینت کردن بال مرغ

بال‌های مرغ ابتدا به روغن مایع آغشته کنید و در یک کاسه کوچک تمام ادویه‌ها را با هم ترکیب کنید و روی بال بپاشید سپس دستکش انداخته و خوب مواد را ماساژ دهید تا ادویه‌ها به همه جای بال مرغ برسد سپس روی ظرف را بپوشانید و بهتر است برای طعم دار شدن بهتر ۱ ساعت یا بیشتر در یخچال استراحت دهید.

۳ مرحله سوم: پخت بال مرغ

بال‌های مرغ مزه دار شده را روی سینی فر قرار دهید و آن را در فر گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا خوب پخته و برشته شود بهتر است برای پخت بهتر هر از چند گاهی بال‌ها را زیر و رو کنید تا خوب طلایی شود سپس در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید سپس از فر خارج کنید و به همراه سس ذیل نوش جان کنید.

۴ مرحله چهارم: تهیه سس مخصوص

در یک کاسه کوچک ماست را بریزید و گشنیز ساطوری شده و نعنا خشک و بقیه مواد را خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس کنار بال‌های مرغ مراکشی قرار دهید و سرو کنید.

فوت و فن‌های دستور تهیه بال مرغ مراکشی

میزان برشتگی بال‌ها به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد ولی بهتر است زیاد برشته نکنید تا خشک شود.

به دلخواه می‌توانید ادویه دلخواه اضافه کنید.

اگر طعم تندی را دوست دارید می‌توانید فلفل قرمز را بیشتر بریزید.

این سس ماست مانند دیپ است.

از زنجبیل تازه به جای پودری می‌توانید استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *