فراشپز- برنجهای مخلوط همیشه جزو لذیذترین غذاها هستند؛ هم از این جهت که میتوانیم مواد اولیه را به سلیقه خودمان به برنج اضافه کنیم هم از نظر طعم و عطری که دارند.
برنجهای مخلوط همیشه جزو لذیذترین غذاها هستند؛ هم از این جهت که میتوانیم مواد اولیه را به سلیقه خودمان به برنج اضافه کنیم هم از نظر طعم و عطری که دارند. برنج مکزیکی یکی از این غذاهاست که گیاهی هم هست؛ بدون هیچ گوشت و مرغی با طعمی جذاب.
پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده: ۳ عدد
جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
نخود فرنگی: ۱ فنجان
برنج پخته: ۳ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
ترخون تازه یا خشک خرد شده: ۱ قاشق مرباخوری
۱. پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود و سپس نخود فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
۲. رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز و نخود فرنگی در حال سرخ شده اضافه کنید و فرصت دهید تا حباب بزند.
۳. جعفری، ترخون، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید.
۴. برنج پخته را درون ماهیتابه بریزید و مایه را آرام آرام اضافه کنید.
۵. برنج را با مایه تفت دهید تا کاملا به خورد برنج رود.
منبع: ایرنا
فراشپز- احساس سرمای مداوم در دستها و پاها میتواند نشاندهنده کمبود مواد مغذی مهم در…
فراشپز- برخی از افراد نفس و دهان بدبویی دارند و البته بیشتر مواقع خودشان متوجه…
فراشپز- حقیقت این است که عادات غذایی ناسالم به طور کلی برای هیچ آب و…
فراشپز- پیازو از قدیمیترین غذاهای زنجان است که ظاهری شبیه به اشکنه یا آش دارد…
فراشپز- پاستا یک غذای محبوب است؛ حالا تصور کنید که پاستا با یک سس خوشمزه…
فراشپز- چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان…