فراشپز- بستنی زمستانی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین تنقلات نوستالژی است که می‌توانید به راحتی در خانه با چند قلم مواد ساده و در دسترسی آن را آماده کنید.

برای درست کردن این بستنی ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با آبلیمو و پودر قند هم زنید. سپس پودر ژلاتین و وانیل را اضافه کنید. مخلوط را به روش بن‌ماری روی حرارت کتری گذاشته و تا زمانی که پف کند، هم زنید.

سپس مایه را در قیف پلاستیکی بریزید و روی نان‌های میکادو قالب زده پایپ کنید. در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود. سپس شکلات بن‌ماری شده را روی بستنی‌ها بریزید و مجدداً در یخچال قرار دهید.

رسپی این بستنی زمستانی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی زمستانی

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

آبلیمو ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر قند ۱ پیمانه

پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق چای‌خوری

آب سرد ۳ قاشق غذاخوری

وانیل ۱/۵ قاشق چای‌خوری

شکلات بن ماری شده به مقدار لازم

نان میکادو به مقدار لازم

مرحله اول: سفیده تخم‌مرغ، آبلیمو و پودر قند را با هم ترکیب کنید

سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه تمیز بریزید و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

سپس پودر قند را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با همزن برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرمی و سفت شود.

این مرحله برای ایجاد پف و حجم مناسب بستنی ضروری است.

مرحله دوم: پودر ژلاتین و وانیل را اضافه کنید

پودر ژلاتین را به مخلوط درون کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

سپس وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا عطر و طعم وانیل به طور یکنواخت در بستنی پخش شود.

کاسه حاوی مخلوط سفیده‌ها را روی بخار آب (روش بن‌ماری) قرار دهید و مواد را با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم زنید تا مواد به طور کامل پف کند و غلیظ شوند.

مرحله سوم: نان میکادو را آماده کنید

نان میکادو را با کمک قالب‌های گرد یا چاقو به صورت گرد برش زنید و در سینی مناسبی بچینید.

مرحله چهارم: مواد را در قیف بریزید

مایه بستنی زمستانی را در قیف پلاستیکی بریزید و روی نان‌های میکادو پایپ کنید.

سینی را ۲-۳ ساعتی در یخچال گذارید تا بستنی‌ها سفت شوند. این مرحله برای ایجاد ساختار مناسب بستنی ضروری است.

مرحله پنجم: شکلات بن‌ماری شده را اضافه کنید

شکلات را بن ماری کنید و زمان دهید کمی خنک شود. سپس روی بستنی زمستانه‌ها بریزید تا کاملاً با شکلات پوشانده شوند.

مجدد سینی را ۱۰-۱۵ دقیقه‌ای در یخچال استراحت دهید تا شکلات کاملاً سفت و بستنی‌ها آماده سرو شوند.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه بستنی زمستانی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی زمستانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اطمینان حاصل کنید که کاسه و وسایل همزن کاملاً تمیز باشند تا سفیده‌ها به خوبی فرم بگیرند.

آبلیمو کمک می‌کند تا سفیده‌ها بهتر سفت شوند و رنگ آنها سفیدتر باشد.

بسته به سلیقه خود می‌توانید میزان پودر قند را تنظیم کنید.

می‌توانید با افزودن اسانس‌های مختلف مانند اسانس بادام یا نارگیل طعم‌های متنوعی به بستنی بدهید.

مواد را قبل از استفاده در یخچال خنک نگه دارید تا فرایند هم‌زدن بهتر انجام شود.

منبع: اکالا

بستنی زمستانی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین تنقلات نوستالژی است که می‌توانید به راحتی در خانه با چند قلم مواد ساده و در دسترسی آن را آماده کنید.

برای درست کردن این بستنی ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با آبلیمو و پودر قند هم زنید. سپس پودر ژلاتین و وانیل را اضافه کنید. مخلوط را به روش بن‌ماری روی حرارت کتری گذاشته و تا زمانی که پف کند، هم زنید.

سپس مایه را در قیف پلاستیکی بریزید و روی نان‌های میکادو قالب زده پایپ کنید. در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود. سپس شکلات بن‌ماری شده را روی بستنی‌ها بریزید و مجدداً در یخچال قرار دهید.

رسپی این بستنی زمستانی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی زمستانی

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

آبلیمو ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر قند ۱ پیمانه

پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق چای‌خوری

آب سرد ۳ قاشق غذاخوری

وانیل ۱/۵ قاشق چای‌خوری

شکلات بن ماری شده به مقدار لازم

نان میکادو به مقدار لازم

مرحله اول: سفیده تخم‌مرغ، آبلیمو و پودر قند را با هم ترکیب کنید

سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه تمیز بریزید و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

سپس پودر قند را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با همزن برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرمی و سفت شود.

این مرحله برای ایجاد پف و حجم مناسب بستنی ضروری است.

مرحله دوم: پودر ژلاتین و وانیل را اضافه کنید

پودر ژلاتین را به مخلوط درون کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

سپس وانیل را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا عطر و طعم وانیل به طور یکنواخت در بستنی پخش شود.

کاسه حاوی مخلوط سفیده‌ها را روی بخار آب (روش بن‌ماری) قرار دهید و مواد را با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم زنید تا مواد به طور کامل پف کند و غلیظ شوند.

مرحله سوم: نان میکادو را آماده کنید

نان میکادو را با کمک قالب‌های گرد یا چاقو به صورت گرد برش زنید و در سینی مناسبی بچینید.

مرحله چهارم: مواد را در قیف بریزید

مایه بستنی زمستانی را در قیف پلاستیکی بریزید و روی نان‌های میکادو پایپ کنید.

سینی را ۲-۳ ساعتی در یخچال گذارید تا بستنی‌ها سفت شوند. این مرحله برای ایجاد ساختار مناسب بستنی ضروری است.

مرحله پنجم: شکلات بن‌ماری شده را اضافه کنید

شکلات را بن ماری کنید و زمان دهید کمی خنک شود. سپس روی بستنی زمستانه‌ها بریزید تا کاملاً با شکلات پوشانده شوند.

مجدد سینی را ۱۰-۱۵ دقیقه‌ای در یخچال استراحت دهید تا شکلات کاملاً سفت و بستنی‌ها آماده سرو شوند.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه بستنی زمستانی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بستنی زمستانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اطمینان حاصل کنید که کاسه و وسایل همزن کاملاً تمیز باشند تا سفیده‌ها به خوبی فرم بگیرند.

آبلیمو کمک می‌کند تا سفیده‌ها بهتر سفت شوند و رنگ آنها سفیدتر باشد.

بسته به سلیقه خود می‌توانید میزان پودر قند را تنظیم کنید.

می‌توانید با افزودن اسانس‌های مختلف مانند اسانس بادام یا نارگیل طعم‌های متنوعی به بستنی بدهید.

مواد را قبل از استفاده در یخچال خنک نگه دارید تا فرایند هم‌زدن بهتر انجام شود.

منبع: اکالا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *