فراشپز- بستنی هلو یکی از بستنی های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید خیلی راحت و ساده در خانه تهیه کنید، وقتی فصل هلو می رسد خانم ها مشغول تهیه کمپوت هلو و انواع دسر با این میوه خوشمزه هستند، یکی از خوشمزه ترین و بهترین دسرها تهیه بستنی هلو می باشد.
که خیلی ساده و خوشمزه تهیه می شود. شما می توانید این بستنی را برای بچه ها با خیال راحت تهیه کنید زیرا هم سالم و هم مقوی است.
مواد لازم
شیر | 2 لیوان |
شکر | 2 لیوان |
پودر ثعلب | 1 ق چای خوری |
هلو پوست گرفته و له شده | 1 لیوان |
گلاب | 1/4 لیوان به دلخواه |
طرز تهیه بستنی هلو
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید هلو ها را خوب بشورید و پوست بگیرید سپس از وسط به دو نیم کنید و هسته هلو را جدا کنید و داخل مخزن گوشتکوب برقی بزنید و له کنید یا می توانید داخل مخلوط کن یا 123 بریزید و له کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
شکر و پودر ثعلب را باهم مخلوط کنید و بعد کم کم شیر و گلاب را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و روی حرارت خیلی کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که شکر کاملا حل شود و بعد از روی حرارت کنار قرار دهید تا سرد شود و بعد از این که سرد هلو را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
مرحله سوم: یخ زدن
مواد را بهتر است داخل قابلمه رویی قرار دهید تا زودتر یخ میزند یا از کاسه های فلزی استفاده کنید و مواد را برای 4 یا 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
مرحله چهارم: تهیه بستنی هلو
بعد از اینکه مواد بعد از 4 ساعت یخ زد از فریزر خارج کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا شکل بستنی بگیرد و بعد دوباره در فریزر قرار دهید و بعد از چند ساعت دوباره این کار را تکرار کنید (3 الی 4 بار) تا حالت بستنی به خود بگیرد و به همین راحتی بستنی شما آماده شده است و می توانید اسکوپ بزنید و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه بستنی هلو
- افزودن گلاب باعث عطر و طعم بهتر می شود.
- اگر هلوی شما شیرین است می توانید مقدار شکر را کمتر بریزید.
- می توانید بجای شیر از خامه صبحانه استفاده کنید.
- برای تزیین می توانید از مغز دلخواه استفاده کنید.
منبع: پارسی دی