فراشپز- بستنی هلو یکی از بستنی های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید خیلی راحت و ساده در خانه تهیه کنید، وقتی فصل هلو می رسد خانم ها مشغول تهیه کمپوت هلو و انواع دسر با این میوه خوشمزه هستند، یکی از خوشمزه ترین و بهترین دسرها تهیه بستنی هلو می باشد.

که خیلی ساده و خوشمزه تهیه می شود. شما می توانید این بستنی را برای بچه ها با خیال راحت تهیه کنید زیرا هم سالم و هم مقوی است.

مواد لازم

شیر 2 لیوان
شکر 2 لیوان
پودر ثعلب 1 ق چای خوری
هلو پوست گرفته و له شده 1 لیوان
گلاب 1/4 لیوان به دلخواه

طرز تهیه بستنی هلو

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید هلو ها را خوب بشورید و پوست بگیرید سپس از وسط به دو نیم کنید و هسته هلو را جدا کنید و داخل مخزن گوشتکوب برقی بزنید و له کنید یا می توانید داخل مخلوط کن یا 123 بریزید و له کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

شکر و پودر ثعلب را باهم مخلوط کنید و بعد کم کم شیر و گلاب را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید و روی حرارت خیلی کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که شکر کاملا حل شود و بعد از روی حرارت کنار قرار دهید تا سرد شود و بعد از این که سرد هلو را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مرحله سوم: یخ زدن

مواد را بهتر است داخل قابلمه رویی قرار دهید تا زودتر یخ میزند یا از کاسه های فلزی استفاده کنید و مواد را برای 4 یا 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه بستنی هلو

بعد از اینکه مواد بعد از 4 ساعت یخ زد از فریزر خارج کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا شکل بستنی بگیرد و بعد دوباره در فریزر قرار دهید و بعد از چند ساعت دوباره این کار را تکرار کنید (3 الی 4 بار) تا حالت بستنی به خود بگیرد و به همین راحتی بستنی شما آماده شده است و می توانید اسکوپ بزنید و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور تهیه بستنی هلو

  1. افزودن گلاب باعث عطر و طعم بهتر می شود.
  2. اگر هلوی شما شیرین است می توانید مقدار شکر را کمتر بریزید.
  3. می توانید بجای شیر از خامه صبحانه استفاده کنید.
  4. برای تزیین می توانید از مغز دلخواه استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *