فراشپز- اگر شما هم به درست کردن انواع ترشی علاقمند هستید،دعوت می کنم در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی شلغم
شلغم | ۱ کیلو |
لبو | ۱-۲ عدد |
سیر | ۳-۴ حبه |
برگ بو | ۱ عدد |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری |
آب جوشیده سرد | ۲ لیوان |
سرکه | ۲ لیوان |
سیاه دانه ، تخم گشنیز ،گلپر | ۱ قاشق مرباخوری (در صورت تمایل) |
طرز تهیه ترشی شلغم
مرحله اول :
برای درست کردن این ترشی ابتدا شغلم ها رو خوب می شوییم و آبکش می کنیم. پوستشون رو می گیریم و سر و تهشون رو جدا کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم. اگر دوست داشتید می تونید قالب هم بزنید.
لبو خام قرمز رو هم می شوییم و پوست می گیریم و خرد یا قالب می زنیم. (لبو به این دلیل اضافه می کنیم که ترشیمون خوش رنگ و قرمز بشه.اگر نداشتید می تونید حذف کنید. یا از کلم قرمز استفاده کنید.)
سیر ها رو هم پوست می گیریم و به شکل ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله دوم :
دو لیوان آب رو داخل قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار می دیم. یک قاشق مرباخوری نمک و برگ بو رو هم داخلش می ریزیم. بعد از اینکه آب جوشید کنار می گذاریم تا خنک بشه
مرحله سوم :
داخل شیشه ای تمیز و خشک یک لایه شلغم خرد شده ، چند دونه لبو و سیر می ریزیم و دوباره شلغم. به همین ترتیب لایه لایه می ریزیم تا شیشه پر بشه. یک قاشق مرباخوری هم سیاه دانه ،گلپر و تخم گشنیز می ریزیم. که اختیاری هست.
مرحله چهارم :
آب جوشیده سرد شده رو با دو لیوان سرکه سفید مخلوط می کنیم و شیشه رو باهاش پر می کنیم.
درب شیشه رو محکم می بندیم و در یخچال می گذاریم.
بعداز یک هفته ترشی خوشمزه و مقوی ما آماده س
نوش جونتون
زمان آماده سازی : ۱ ساعت
ترشی شلغم رو می تونید در کنار انواع غذاها میل کنید.
امیدوارم این ترشی خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.
منبع: عصر ترکیه