فراشپز- اگر شما هم به درست کردن انواع ترشی علاقمند هستید،دعوت می کنم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی شلغم

شلغم ۱ کیلو
لبو ۱-۲ عدد
سیر ۳-۴ حبه
برگ بو ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آب جوشیده سرد ۲ لیوان
سرکه ۲ لیوان
سیاه دانه ، تخم گشنیز ،گلپر ۱ قاشق مرباخوری (در صورت تمایل)

2_11zon

طرز تهیه ترشی شلغم 

مرحله اول :

برای درست کردن این ترشی ابتدا شغلم ها رو خوب می شوییم و آبکش می کنیم. پوستشون رو می گیریم و سر و تهشون رو جدا کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم. اگر دوست داشتید می تونید قالب هم بزنید.

لبو خام قرمز رو هم می شوییم و پوست می گیریم و خرد یا قالب می زنیم. (لبو به این دلیل اضافه می کنیم که ترشیمون خوش رنگ و قرمز بشه.اگر نداشتید می تونید حذف کنید. یا از کلم قرمز استفاده کنید.)

سیر ها رو هم پوست می گیریم و به شکل ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم :

دو لیوان آب رو داخل قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار می دیم. یک قاشق مرباخوری نمک و برگ بو رو هم داخلش می ریزیم. بعد از اینکه آب جوشید کنار می گذاریم تا خنک بشه

مرحله سوم :

داخل شیشه ای تمیز و خشک یک لایه شلغم خرد شده ، چند دونه لبو و سیر می ریزیم و دوباره شلغم. به همین ترتیب لایه لایه می ریزیم تا شیشه پر بشه. یک قاشق مرباخوری هم سیاه دانه ،گلپر و تخم گشنیز می ریزیم. که اختیاری هست.

مرحله چهارم :

آب جوشیده سرد شده رو با دو لیوان سرکه سفید مخلوط می کنیم و شیشه رو باهاش پر می کنیم.

درب شیشه رو محکم می بندیم و در یخچال می گذاریم.

بعداز یک هفته ترشی خوشمزه و مقوی ما آماده س

نوش جونتون

زمان آماده سازی : ۱ ساعت

ترشی شلغم رو می تونید در کنار انواع غذاها میل کنید.

امیدوارم این ترشی خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید‌.

منبع: عصر ترکیه

 

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *