اگر به فلفل علاقه دارید و همه‌چیز را تند می‌خورید، دست به کار شوید و این ترشی را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل:

فلفل سبز تند: ۵۰۰ گرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: به مقدار لازم
سیر: ۱ بوته
ترخون و نعناع: چند شاخه

طرز تهیه ترشی فلفل:

۱. سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط می‌کنیم و می‌جوشانیم. آب جوشیده را می‌گذاریم سرد شود، فلفل‌ها را هم می‌شوییم و سه روز در آب نمک می‌گذاریم بماند.

۲. بعد از سه روز فلفل‌ها را آبکش می‌کنیم تا آبشان گرفته بشه سیر را حبه حبه پاک می‌کنیم.

۳. نعناع و ترخون را هم پاک می‌کنیم و می‌شوییم و می‌گذاریم حتما آبشان برود و خیس نباشد.

۴. ظرف مناسب شیشه‌ای را در نظر می‌گیریم و یک ردیف فلفل در آن می‌گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگر می‌گذاریم. به همین ترتیب تا تمام فلفل‌ها و موادمان پر شود.

۵. بعد شیشه را با سرکه پر می‌کنیم. یک روز در شیشه را باز می‌گذاریم و بعد از یک روز در را محکم می‌بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *