ترشی فلفل دلمه ای به عنوان یک نوع ترشی با طبعی سرد برای اکثر فصول قابل استفاده است.

مواد لازم:

فلفل سبز دلمه ای 2 کیلوگرم
کلم پیچ کوچک 1 بوته
موسیر 350 گرم
گلپر 50 گرم
هویج فرنگی 250 گرم
فلفل تند 6 عدد
نمک و سرکه به مقدار کافی
سبزی (شوید – ترخون – مرزه – نعناع) 500 گرم

طرز تهیه:

کلم پیچ و موسیر و هویج را کاملا شسته و به همراه سبزی پاک کرده و ریز خرد میکنیم. فلفل سبز های دلمه ای را می شوییم و درون آنها را با دقت و به آرامی خالی می کنیم و مواد فوق را درون فلفل دلمه ای های خالی شده میریزیم. بعد از اینکه مواد را داخل فلفل دلمه ای ها ریختیم ادویه را اضافه کرده و درب فلفل دلمه ای ها را می بندیم. هرکدام از فلفل دلمه ای های شکم پر شده را داخل ظرف ترشی قرار داده و مخلوط نمک و فلفل به همراه سرکه را بر روی آنها میریزیم. درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خشک و خنک نگهداری میکنیم. ترشی بعد از یک ماه آماده مصرف است.

نکات تکمیلی در مورد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *