ترشی فندق یکی از ترشی‌های خوشمزه و محبوب در بسیاری از مناطق ایران است. در این مطلب به شما نحوه تهیه این ترشی را آموزش می‌دهیم.

ترشی فندق یک چاشنی خوشمزه و همه کاره است که می‌توان آن را به تنهایی، به عنوان چاشنی سالاد یا ساندویچ، یا به عنوان یک ماده در سایر غذاها و یا چاشنی به همراه غذاها میل کرد. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین و فیبر هستند. در ادامه با سه روش متفاوت تهیه ترشی فندق آشنا می‌شوید.

طرز تهیه ترشی فندق

مواد لازم:

فندق تازه؛ پوست کنده ۱ پوند
نمک کوشر ۱/۲ فنجان
آب ۱ گالن
سرکه سیب یا مالت ۲ لیوان
فلفل سیاه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
دانه خردل ۱ قاشق غذاخوری
دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل دلمه‌ای ۱/۲ قاشق چایخوری
تکه‌های فلفل قرمز خشک ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز درست کردن ترشی فندق

در یک کاسه بزرگ، فندق و نمک را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و هم بزنید تا نمک حل شود. روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید فندق‌ها به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورند.

فندق‌ها را خوب آبکشی کنید. در یک قابلمه بزرگ، سرکه، دانه های فلفل، دانه‌های خردل، دانه‌های گشنیز، فلفل دلمه‌ای و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید.

فندق را اضافه کنید و دوباره به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود. ترشی فندق را در ظرف در بسته در یخچال تا ۲ هفته نگهداری کنید.

نکات تهیه ترشی فندق

می توانید از هر نوع سرکه ای که دوست دارید استفاده کنید، اما سرکه سیب یا مالت به ترشی فندق طعم سنتی تری می دهد.

اگر فندق تازه ندارید می توانید از فندق بو داده استفاده کنید. فقط حتما قبل از ترشی آن ها را خوب بشویید.

مدت زمانی که فندق ها را ترشی می کنید بر طعم آنها و سفت و نرم بودن آن ها تأثیر می گذارد. اگر سفت تر بودن آنها را بیشتر دوست دارید، آنها را برای مدت زمان کوتاه تری ترشی کنید. اگر آنها را نرم تر دوست دارید، آنها را برای مدت طولانی تر ترشی کنید.

ترشی فندق یک میان وعده یا پیش غذای عالی است. آنها همچنین می توانند در سالادها، ساندویچ ها یا به عنوان چاشنی به همراه غذا استفاده شوند.

ساده‌ترین روش ترشی فندق

مواد لازم:

فندق تازه ۱ پوند
سرکه سفید ۱ فنجان
آب ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد

طرز تهیه

فندق ها را زیر آب سرد بشویید و پوست های شل شده را جدا کنید.

در یک قابلمه بزرگ، سرکه، آب، شکر، نمک، دانه فلفل و برگ بو را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

فندق‌ها را به قابلمه اضافه کنید و دوباره به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که فندق‌ها نرم شوند بجوشانید.

فندق‌ها را از قابلمه خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند. فندق‌ها را داخل شیشه یا ظرفی بریزید و مایع ترشی را روی آنها بریزید. در ظرف را ببندید و حداقل ۲۴ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

ترشی فندق را می‌توان تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید..

نکته برای تهیه ترشی فندق

در اینجا چند نکته برای تهیه ترشی فندق آورده شده است

• در صورت امکان از فندق تازه استفاده کنید. اگر از فندق منجمد استفاده می‌کنید، قبل از استفاده اجازه بدهید، یخ آنها کاملاً آب شود.

• فندق‌ها را زیاد نپزید. آنها باید لطیف باشند، اما خشن و سفت نباشند.

• از سرکه سفید با کیفیت خوب استفاده کنید. این به ترشی فندق طعمی روشن و ترش می‌دهد.

• ادویه‌های مختلف را آزمایش کنید. می‌توانید ادویه‌های دیگری مانند سیر، زنجبیل یا آویشن را به مایع ترشی اضافه کنید.

طرز تهیه

در حالی که فندق را به طور کلی به صورت خام یا برشته میل می کنند، ترشی کردن طعمی منحصر به فرد و تند ارائه می دهد که می تواند طعم دلپذیری را به سالادها، بشقاب های پنیر، تزئینات و موارد دیگر اضافه کند. در اینجا یک راهنمای جامع در مورد طرز تهیه ترشی فندق به روشی دیگر آورده شده است.

مواد لازم:

فندق تازه ۱ فنجان
سرکه سیب ۱ فنجان
آب ۱ فنجان
نمک کوشر یا نمک دریا ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
سیر، پوست کنده و کمی له شده ۲ حبه
برگ بو ۲ عدد
دانه فلفل سیاه کامل ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز برای حرارت (اختیاری) کمی

طرز تهیه

فر خود را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. با استفاده از یک چاقوی محکم یا فندق شکن، فندق‌ها را باز کنید. مراقب باشید که آنها را کاملا خرد نکنید. شما می‌خواهید مغزهای فندق را تا حد امکان کامل بیرون بیاورید.

فندق‌های ترک خورده را روی یک سینی پخت فر کرده و در فر از قبل گرم شده قرار دهید. فندق‌ها را حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی و معطر شوند تفت دهید. به خاطر داشته باشید که هر از گاهی آنها را هم بزنید تا یکنواخت برشته شوند. اجازه دهید فندق‌ها خنک شوند.

طرز تهیه محلول ترشی

در یک قابلمه با اندازه متوسط، سرکه سیب، آب، نمک، شکر، سیر، برگ بو و دانه فلفل سیاه (و فلفل قرمز در صورت استفاده) را با هم ترکیب کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به جوش آورید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر و نمک کاملا حل شوند.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید محلول ترشی چند دقیقه خنک شود. پس از خنک شدن فندق، آنها را در ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک قرار دهید.

محلول ترشی خنک شده را روی فندق‌ها بریزید و مطمئن شوید که تمام مغزها کاملاً در آب فرو رفته‌اند. اگر اینطور نیست، با همان نسبت‌ها کمی محلول ترشی بیشتری درست کنید.

درب شیشه را ببندید. آن را چند بار تکان دهید تا محلول ترشی به طور یکنواخت پخش شود. شیشه را حداقل یک هفته قبل از استفاده از فندق در یخچال نگهداری کنید. این به فرآیند ترشی اجازه می‌دهد تا به طور کامل عمل کند.

نگهداری ترشی فندق

ترشی فندق در صورتی که به درستی در یخچال نگهداری شود تا دو ماه دوام می‌آورد. همیشه هنگام بیرون آوردن فندق از شیشه برای جلوگیری از آلودگی از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید.

سخن پایانی

ترشی فندق راهی منحصر به فرد برای لذت بردن از این آجیل مغذی است. فندق ترشی نه تنها طعم فندق سنتی را تغییر می‌دهد، بلکه تردی لذت بخشی را نیز ارائه می‌دهد که می‌تواند بسیاری از غذاها را بالا ببرد. با مواد مناسب و کمی حوصله، می‌توانید دسته‌ای از ترشی فندق خود را در خانه درست کنید.

منبع: بیتوته

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *