برای درست کردن ترشی قارچ در ابتدا قارچ و سبزی ها را تمیز شسته و در آبکش قرار داده تا آب آنها برود. بعد نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد…

مواد لازم برای ترشی قارچ

قارچ ریز 1 کیلو
سبزیجات معطر شامل (ترخون.سیر.فلفل سبز یا قرمز.نعنا) به اندازه کافی
سرکه سفید 1 پیمانه
نمک 8 قاشق غذاخوری
آب دو نیم تا سه لیتر

طرز تهیه ترشی قارچ

سبزی ها را تمیز کنید و بشوید تا خشک شوند.قارچ ها را هم بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش کشیده شود.

در مرحله بعد آب را با سرکه و نمک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود.

وقتی همه مواد آماده بودند در ظرف مورد نظرتان قارچ ها را بریزید و لا به لای قارچ ها سبزیهای معطر ، سیر و فلفل بگذارید.

بعد درون ظرف سرکه سرد شده بریزد و پر کنید. در ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و به مدت 2 هفته در جای خنک نگهداری کنید تا قارچ ها آماده شوند.

نکات تکمیلی در مورد ترشی قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *