اگر به دنبال تنوع و ترشی جدید سر سفره شامتان هستید، ترشی قارچ و فلفل دلمه انتخاب بسیار مناسب و خوشمزه ای است. در این مطلب شما را با چند دستور تهیه این ترشی خوشمزه و جدید آشنا می‌کنیم.

اگر از ترشی‌های تکراری خسته شده‌اید و می‌خواهید مزه جدیدی را امتحان کنید، ترشی قارچ و فلفل دلمه ترکیب بسیار مناسبی برای تنوع سر سفره‌های شما محسوب می‌شود.

برای طعم دار کردن این ترشی می‌توانید از انواع سبزیجات، سیر، پیاز، ادویه و فلفل استفاده کنید.

اگر می‌خواهید ترشی قارچ و فلفل دلمه مجلسی داشته  باشید، بهتر است از قارچ‌های دکمه‌ای کوچک استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نداشته باشید و حتما از فلفل دلمه‌ای قرمز در ترکیب ترشی استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشید.

ترشی قارچ و فلفل دلمه

مواد لازم

قارچ     ۱ کیلو

فلفل دلمه رنگی     نیم کیلو یا ۲۵۰ گرم

نمک     ۱ قاشق غذا خوری

زردچوبه     ۱ قاشق غذا خوری

فلفل قرمز خشک خرد شده     ۱ قاشق غذا خوری

پیاز کوچک یا حبه سیر     یک عدد

نعنا و جعفری خشک     به میزان لازم

سرکه     به میزان لازم

طرز تهیه

فلفل دلمه و قارچ را خلالی خرد کنید، پیاز و سیر را اضافه کنید و داخل شیشه مناسب بریزید.

نمک، فلفل و زردچوبه روی آن بپاشید و سبزی خشک رویشان بریزید.

روی شیشه‌ها را با سرکه پر کنید و درشان را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.

بعد از ۲ هفته ترشی شما آماده است.

ترشی قارچ و فلفل دلمه‌ای

مواد لازم

فلفل دلمه ( رنگ‌های دلخواه )     ۲ عدد

قارچ      ۳۰۰ گرم

سیر     ۴ حبه

سرکه سفید     ۱ و نیم لیوان دسته دار فرانسوی

نمک     ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه     ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه

فلفل دلمه‌ها را روی شعله پخش کن یا داخل فر کباب کنید و به شکل دلخواه خرد نمایید. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و در قابلمه بریزید و ۶ قاشق غذاخوری سرکه و ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه نمایید و ۲ دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید و سپس آبکش کنید.

همه مواد را مخلوط کرده در شیشه‌ای تمیز بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید.

می‌توانید از سبزی دلخواه و ادویه ترشی و چند عدد فلفل سبز تند در ترکیب این ترشی خوشمزه استفاده کنید.

در ظرف را ببندید و دور از نور خورشید نگهداری نمایید. یک هفته بعد ترشی شما آماده است.

ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج

مواد لازم

قارچ     ۱ کیلو گرم

هویج نگینی خرد شده     ۲ فنجان

فلفل دلمه نگینی خرد شده     ۲ فنجان

نمک     ۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه     ۲ قاشق غذا خوری

سرکه سفید     ۲ فنجان

سرکه بالزامیک     ۱/۲ فنجان

طرز تهیه

قارچ‌ها را به ۳ – ۴ قسمت تقسیم کنید و درون قابلمه‌ای در حال جوش با نیم لیتر آب  و ۱ قاشق مربا خوری سرکه بریزید و ۲۰ دقیقه بجوشانید.

بعد از ۱۰ دقیقه هویج، نمک، فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید.

سرکه سفید و بالزامیک و فلف دلمه را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.

سرکه را در کاسه‌ای شیشه‌ای بریزید و بگذارید سرد شود سپس در ظروف شیشه ای بریزید و در شیشه را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه در حمام آب گرم قرار دهید.

ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه

مواد لازم

قارچ دکمه‌ای ریز     ۱ کیلو

آب     ۲ لیتر

نمک     به میزان لازم

سرکه     ۲ لیوان

فلفل دلمه‌ای سبز     ۱ عدد

سیر     ۵ عدد

فلفل سبز تند     ۴ عدد

آبلیمو     به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این ترشی از قارچ‌های دکمه‌ای ریز استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نباشد و ظاهر زیباتری داشته باشند.

قارچ‌ها را خوب بشویید و در آبکش بریزید و کمی آبلیمو رویشان اسپری کنید که سیاه نشوند و ۲ ساعت کنارب بگذارید تا آب اضافه شان کاملا گرفته شود.

یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و نمک به آن اضافه کنید.

فلفل دلمه را به صورت نواری خرد کنید.

سیر را پوست بگیرید و کناری بگذارید.

فلفل سبزها را بشویید و یک ربع در آبکش بگذرید آبش گرفته شود.

داخل شیشه‌ها تعدادی قارچ بریزید و رویش چند نوار فلفل دلمه یک عدد فلفل سبز و یک عدد سیر بگذارید و به همین ترتیب شیشه‌ها را کاملا گرم کنید.

آب جوشیده را با نسبت ۱ به ۲ به همراه سرکه روی مواد بریزید به طوری که سرکه روی قارچ‌ها را بپوشانید.

در شیشه را ببندید و به مدت ۳ هفته در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *