طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و این ترشی خوشمزه و ترد، علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی نیز دارد.

ترشی در فصل سرما معمولا طرفداران بیشتری دارد، با ورود به فصل سرما بسیاری از کدبانوهای ایرانی انواع ترشی را تهیه کرده و در کنار غذا استفاده می کنند. ترشی پیاز یکی از بهترین و خوشمزه ترین ترشی ها است که سریع و بدون دردسر می توانید در خانه تهیه کنید. در ادامه  طرز تهیه ترشی پیاز با نکات ریز و درشت آن چون ادویه ترشی پیاز، بهترین نوع پیاز برای ترشی، راه حل جلوگیری از کپک زدن ترشی پیاز و…را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز مجلسی

پیاز ریز 20 عدد
سیر 4 حبه
نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید یا قرمز به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی پیاز

ابتدا پیازها را پوست گرفته و بشویید و اجازه دهید پیازها کاملا خشک شوند.
سیرها را پوست بگیرید و خشک کنید.
پیازها را به همراه سیر، نعناع خشک داخل ظرف شیشه ای بریزید.
سرکه را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بگذارید داغ شود.
سپس شکر و نمک را به قابلمه اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
نکته:ترشی شما ملایم تر شود می توانید کمی آب جوشیده شده هم به سرکه اضافه کنید.
اجازه دهید سرکه به دمای محیط برسد سپس آنرا با یک پارچه تمیز صاف می کنیم و روی مواد داخل شیشه بریزید.
مقدار سرکه باید حداقل یک بند انگشت بالاتر از مواد باشد.
درب شیشه را محکم ببندید تا هیچ هوایی وارد شیشه نشود.
شیشه ترشی را به مدت 2 هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
پس از آماده شدن ترشی آنرا در یخچال نگهداری کنید.

نکات تهیه ترشی پیاز

بهترین نوع پیاز برای ترشی پیاز قرمزاست.
تمام مواد ترشی باد کاملا خشک و بدون رطوبت باشند تا ماندگاری ترشی بالاتر برود.
اگر پیازها دارای رطوبت باشند ترشی شما خیلی سریع کپک می زند.
پس از هر با مصرف درب ظرف را محکم ببندید.
در فرایند تهیه ترشی پیازاستفاده از سبزیجات معطر مانند جعفری یا ادویه‌های خاصی مانند دانه‌های گلپر و سیاه دانه می‌تواند گزینه‌ای جذاب باشد.
استفاده از جعفری در ترشی پیاز به زیبایی ظاهری و هم تنوع طعمی را به محصول نهایی می‌افزاید.
برای تغییر رنگ ترشی از رنگ لبو یا پودر لبو یا همان چغندر قرمز استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیاز ترشی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

3 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

3 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

3 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

3 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

3 ساعت ago

طرز تهیه حلوای هویج، حلوایی با رنگ و طعم متفاوت

فراشپز- هویج یکی از مواد غذایی محبوب برای تهیه انواع کیک، شیرینی و دسر است…

3 ساعت ago