در این مقاله طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.
با تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی، میتوانید طعم تابستان را در تمام طول سال در خانه خود داشته باشید.
در این مقاله طرز تهیه این ترشی خوشمزه را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی به شرح زیر است:
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه ۳۰-۴۰ دقیقه و تهیه این ترشی ۳-۴ روز است.
مقدار مواد اعلام شده حدود ۲ کیلوگرم ترشی به شما میدهد. شما با هر مقدار موادی که در دسترس دارید میتوانید این ترشی خوش رنگ و جذاب را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این ترشی در دستهبندی متوسط قرار دارد.
گوجه فرنگیها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. با کمک چاقو گوجهها را چند برش بزنید تا راحتتر پخته شوند.
گوجه فرنگیهای خرد شده را در قابلمه مناسبی بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و زمان دهید تا گوجهها نرم شوند.
سپس گوجههای پخته شده را در مخلوط کن بریزید و به خوبی پوره و له کنید.
برای له کردن گوجههای پخته شده از گوشت کوب برقی نیز میتوانید استفاده کنید.
گل کلم را با دست یا چاقو به گلهای کوچک و یکدست تقسیم کنید.
گلکلمها را درون کاسه مناسبی بریزید. مقداری آب و نمک به گلکلمها اضافه کنید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا در آب نمک بماند تا حشرات احتمالی از آن خارج شوند.
بعد از گذشت زمان اعلام شده گل کلمها را از کاسه خارج کنید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
سیرها را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک چاقو یا رنده سیرها را رنده و له کنید. حال سیر رنده شده، آبلیمو ترش، نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری، زردچوبه، دانههای گشنیز و نعنا خشک را درون کاسه مناسبی با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
گل کلمهای خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید. مخلوط ادویههای که در مرحله قبل آماده کردید را به گل کلمهای خرد شده اضافه کنید.
سپس پوره گوجه فرنگی را به مخلوط فوق اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
مخلوط گل کلم و گوجه فرنگی را در ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
توجه داشته باشید که ظرف شما باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد.
ظرف ترشی را به مدت حداقل ۱ هفته در دمای محیط نگهداری کنید تا طعمها به خوبی به خورد هم بروند.
پس از این مدت، ترشی آماده مصرف است. به یاد داشته باشید پس از اولین استفاده ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
امیدواریم که این آموزش مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده بالا این ترشی بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
منبع: مجله اکالا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…