فراشپز- گیلاس میوه ای سرشار از آنت یاکسیدان است که به کاهش التهاب در بدن کمک م یکند. این میوه با داشتن ویتامین C، به سلامت پوست و تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می رساند. ملاتونین موجود در گیلاس نقش موثری در بهبود کیفیت خواب ایفا می کند. همچنین مصرف آن به دلیل قند طبیعی پایین، برای افراد دارای رژیم غذایی سالم مناسب است.

گیلاس با خواص ضدالتهابی خود می تواند در کاهش درد مفاصل، بهویژه در مبتلایان به آرتروز، مفید واقع شود. اما ترشی گیلاس یکی از خوشمزه ترین ترشی ها فصل بهار می باشد که طعم و مزه عالی دارد. اگر می خواهید یک ترشی خانگی راحت تهیه کنید یک بار ترشی گیلاس را تست کنید.

مواد لازم

گیلاس 1 کیلوگرم
سرکه 3 لیوان
سیر 4 تا 5 حبه
نمک 2 ق غذا خوری
ظرف شیشه ی استریل شده 1 عدد

طرز تهیه ترشی گیلاس

مرحله اول: آماده سازی گیلاس

ابتدا باید گیلاس ها را خوب بشورید، دقت کنید برای ترشی گیلاس از گیلاس های سالم و بدون زدگی استفاده کنید و کرم زده نباشد. سپس داخل آبکش قرار دهید و بگذارید تا خشک شود، می توانید برای اطمینان آن ها را چندبار شسته و آبکشی کنید و دم آن را جدا کنید.

مرحله دوم: ریختن داخل شیشه

سیر ها را پوست بگیرید و یک شیشه تمیز را بردارید و گیلاس ها را به همراه سیر ها را داخل شیشه بریزید تا پر شود، وقتی شیشه کاملا پر شد نمک را روی آن بریزید و سرکه را اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه ترشی

دقت کنید سرکه باید کاملا را روی گیلاس ها را بپوشانید و از درب فلزی برای بستن شیشه استفاده کنید و خوب محکم کنید تا هوا نکشد و بعد برای 20 روز در یخچال قرار دهید تا ترشی شما برسد، به همین راحتی ترشی شما آماده است این ترشی به دلیل اینکه گیلاس شیرین است مزه ی ملس و خوبی دارد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ترشی گیلاس

  1. برای ماندگاری بیشتر، ترشی را در یخچال نگه دارید.
  2. می توانید از سرکه سفید یا سرکه انگور استفاده کنید؛ طعم هر کدام کمی متفاوت خواهد بود.
  3. بهتر است کمی از گیلاس های کال استفاده کنید.
  4. می توانید به دلخواه برای بالانس کردن مزه ها از کمی شکر و فلفل تند به دلخواه استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *