فراشپز- خاگینه مغزدار یکی از انواع شیرینی‌های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خاگینه مغزدار در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

تخم مرغ ۴ عدد

ماست ۴ قاشق غذاخوری

وانیل ½ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

آرد ۶ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

مغز گردو ۸ عدد

پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت

شکر ۱ لیوان

آب ۱٫۵ لیوان

زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

هل ۲ عدد

طرز تهیه خاگینه مغزدار

مرحله اول

برای تهیه خاگینه مغزدار خوشمزه ابتدا شربت را آماده می‌کنیم، برای این منظور شکر و آب را درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا شکر درون آب حل شده و شربت شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

پس از اینکه شربت جوشید، هل و زعفران دم کرده را به قابلمه می‌افزاییم و آنرا از روی حرارت کنار می‌گذاریم تا شربت خنک شود. برای تهیه خمیر خاگینه ابتدا تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با همزن یا چنگال مخلوط می‌کنیم تا بافت تخم مرغ‌ها یکدست شود. در ادامه ماست را با بکینگ پودر ترکیب می‌کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می‌کنیم تا بافت شان یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک می‌ریزیم و روی مواد الک می‌کنیم، سپس به آرامی مخلوط می‌کنیم تا بافت مواد یکدست شود. در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده هم اضافه می‌کنیم تا رنگ خاگینه طلایی و مجلسی‌تر شود.

مرحله پنجم

برای تهیه مواد میانی خاگینه، گردوی خرد شده را با دارچین ترکیب می‌کنیم تا با هم یکدست شوند. در صورت تمایل مقداری گل خشک هم می‌توانیم اضافه کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و با کمی روغن آنرا چرب می‌کنیم.

منبع: چی شی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *