خوراک جگر یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرز تهیه متفاوت و طعم خاصی دارد، طرز تهیه خوراک جگر گوسفندی به بهترین شکل را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

حتی اگر جزو طرفداران جگر نباشید، با خوردن این غذای خوشمزه ساده به خوردن جیگر علاقه مند خواهید شد. این غذا مقوی برای کودکان و بزرگسالان که دستورش را در این بخش از آموزش آشپزی نمناک می خوانید، با عطر و طعم خاصش پاسخگوی هر سلیقه ای خواهد بود.

مواد لازم خوراک جگر بدون برنج

جگر گوسفندی 600 گرم
ساقه کرفس 4 یا 5 ساقه
پیاز 1 عدد
جعفری 1 کف دست
فلفل دلمه رنگی 1 عدد
کدو سبز 1 عدد
روغن برای تفت دادن
ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه این غذای جدید و ساده برای ناهار یا شام خانواده، مثل اکثر غذاهای ایرانی با سرخ کردن پیاز خرد شده آغاز میکنیم. بعد از تفت کامل پیاز نوبت اضافه کردن فلفل دلمه خلالی شده است.
2 دقیقه بعد از تفت فلفل دلمه ای، کرفس خرد شده را اضافه و تفت میدهیم تا کمی سبک شود.
در مرحله بعد نوبت اضافه کردن کدو خرد شده و تفت مجدد است.
حالا جگر خرد شده را باید به سبزیجات اضافه کنیم و تا زمانیکه رنگ جگر تغییر کند، مواد را باهم تفت میدهیم.
بعد از تفت کامل، ادویه و نمک و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و اجازه می دهیم جگر کامل مغز پخت شود.
پس از چند دقیقه، غذای شما آماده سرو است و میتوانید این غذای نونی بدون گوشت را نوش جان کنید.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *