فراشپز- خاویار بادمجان یکی از خوراکهای خوشمزه ایرانی است که مانند میرزا قاسمی با بادمجان کبابی تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۳ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد درشت
سیر ۲ حبه
فلفل دلمهای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت خوراک خاویار بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خاویار بادمجان خانگی ابتدا بادمجانها را باید به صورت کبابی اماده کنیم. برای این منظور میتوانیم از منقل زغال یا شعله گاز استفاده کنیم. اگر از طعم بادمجان کبابی خوشتان نمیآید میتوانید بادمجانها را در فر کباب کنید.
مرحله دوم
پس از اینکه بادمجانها را کباب کردیم، پوستشان را جدا میکنیم و با گوشتکوب یا چاقو بادمجانها را به خوبی له میکنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، سیرها را رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. سیر را فقط در حدی تفت میدهیم که عطرش بلند شود. در ادامه فلفل دلمهای را به صورت ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه فلفل دلمهای به خوبی نرم شد، پوست گوجه فرنگیها را میگیریم، سپس رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را به خوبی تفت میدهیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا بادمجانها له شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا تمام مواد خوراک یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم. در اخر یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم.
مرحله ششم
درب تابه را میگذاریم تا خوراک به طور کامل پخته شود، پس از اینکه آب خوراک تبخیر شد و مانند املت گوجه فرنگی به روغن افتاد خوراک ما آماده سرو است. حالا خوراک را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و به همراه نان خانگی و سبزی خوردن سرو میکنیم.
منبع: چی شی