فراشپز- خاویار بادمجان یکی از خوراکهای خوشمزه ایرانی است که مانند میرزا قاسمی با بادمجان کبابی تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با ما همراه باشید.
بادمجان ۳ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد درشت
سیر ۲ حبه
فلفل دلمهای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
برای تهیه خاویار بادمجان خانگی ابتدا بادمجانها را باید به صورت کبابی اماده کنیم. برای این منظور میتوانیم از منقل زغال یا شعله گاز استفاده کنیم. اگر از طعم بادمجان کبابی خوشتان نمیآید میتوانید بادمجانها را در فر کباب کنید.
پس از اینکه بادمجانها را کباب کردیم، پوستشان را جدا میکنیم و با گوشتکوب یا چاقو بادمجانها را به خوبی له میکنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم.
پس از اینکه پیاز سبک شد، سیرها را رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. سیر را فقط در حدی تفت میدهیم که عطرش بلند شود. در ادامه فلفل دلمهای را به صورت ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم و به خوبی تفت میدهیم.
پس از اینکه فلفل دلمهای به خوبی نرم شد، پوست گوجه فرنگیها را میگیریم، سپس رنده میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را به خوبی تفت میدهیم تا کاملا یکدست شوند.
حالا بادمجانها له شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا تمام مواد خوراک یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم. در اخر یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم.
درب تابه را میگذاریم تا خوراک به طور کامل پخته شود، پس از اینکه آب خوراک تبخیر شد و مانند املت گوجه فرنگی به روغن افتاد خوراک ما آماده سرو است. حالا خوراک را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و به همراه نان خانگی و سبزی خوردن سرو میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- آیا تا به حال طعم بینظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کردهاید؟…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…
فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای صبحانه…
فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذاهای ساده و خوشمزه کشور…
املت قیساوا، یکی از انواع املتهای سنتی و خوشطعم ترکی است که با استفاده از…