فراشپز- یکی از خوراک‌های خوشمزه و کامل و مقوی می‌باشد که می‌تواند رقیب خوبی برای خوراک لوبیا چیتی باشد، اما اصالت این خوراک خوشمزه برای شهر دزفول می‌باشد، زیرا یکی از محصولات درفول همین لوبیا چشم بلبلی می‌باشد و برداشت آن در آن شهرستان به صورت عمده بوده است. شما در تهیه خوراک لوبیا چشم بلبلی آزاد هستید می‌توانید آن را با سیب زمینی، مرغ، گوشت چرخ کرده تهیه کنید و به عنوان وعده اصلی همراه با نان سرو کنید.

از مهم‌ترین خواص لوبیا چشم بلبلی می‌توان به پایین آوردن سطح کلسترول خون به شکل قابل توجهی اشاره کرد، استفاده از لوبیا چشم بلبلی در رژیم به شما کمک می‌کند سلول‌های بدن شما سالم بماند و باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده شود، همچنین دارای مقادیر قابل توجهی پتاسیم نیز می‌باشد. شما می‌توانید خوراک لوبیا چشم بلبلی را به صورت رژیمی نیز تهیه کنید.با طرز تهیه خوراک لوبیا چشم بلبلی با سیب زمینی همراه ما باشید.

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی ۱.۵ پیمانه

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری

نعنا خشک ۱ ق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا چشم بلبلی

۱ مرحله اول: آماده سازی لوبیا چشم بلبلی

ابتدا لوبیا چشم بلبلی را باید از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

۲ مرحله دوم: تفت دادن پیاز و رب

داخل قابلمه مورد نظر پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی زردچوبه فلفل سیاه خوب تفت دهید تا سبک شود سپس رب را اضافه کنید و تفت داده تا رب خوش رنگ شود.

۳ مرحله سوم: پخت لوبیا چشم بلبلی

در ادامه لوبیا را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس آب روی لوبیا ریخته و ابتدا اجازه دهید به جوش بیاد بعد از به جوش آمدن در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا لوبیا‌ها پخته شوند.

۴ مرحله چهارم: افزودن سیب زمینی

در اواسط پخت سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل روغن کمی تفت داده سپس به لوبیا چشم بلبلی اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک جا بیفتد و آب آن کم شود.

۵ مرحله آخر

در انتهای کار نمک خوراک را اندازه کنید و داخل ظرف سرو کشیده و روی آن را با نعناع خشک و کمی پیاز داغ تزئین کنید و به همراه نان تازه میل کنید.

فوت و فن‌های دستور پخت خوراک لوبیا چشم بلبلی‌

می‌توانید سیب زمینی‌ها درسته بی اندازید و زمانی که پخت خارج کنید و له کنید و پوره سیب زمینی را مجدد به قابلمه برگردانید.

اگر طعم و مزه تند دوست دارید می‌توانید مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.

به دلخواه می‌توانید ۱ ق آرد را با آب باز کنید و برای لعاب بیشتر بریزید.

بجای رب می‌توانید از گوجه پوره شده نیز استفاده کنید.

به دلخواه با انواع قارچ و گوشت چرخ کرده و مرغ نیز تهیه کنید.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *