فراشپز- دسر اورئو نوعی دسر بیسکوئیتی است که با نوعی بیسکوئیت کرم‌دار شکلاتی به نام اورئو تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.

به گزارش فرارو،  دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر اورئو نوعی دسر پنیری خوشمزه است که با نوعی بیسکوئیت شکلاتی کرم‌دار به نان اورئو تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و لطیف است. اگر به طعم دسر‌های بیسکوئیتی علاقه دارید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر اورئو به روشی آسان در منزل همراه ما باشید.

مواد لازم

بیسکوئیت اورئو (یا بیسکوییت کرم‌دار شکلاتی): ۱ بسته ۱۰ عددی
کره: ۱۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
گاناش شکلاتی: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا دو لایه بیسکوئیت‌ها را از هم جدا کنید و کرم وسط بیسکوئیت را جدا کنید و داخل یک کاسه بریزید. حالا بیسکویئت‌ها را داخل یک کیسه بریزید و با گوشتکوب حسابی بکوبید تا پودر شود. در مرحله بعدی پنیر خامه‌ای را همراه با خامه صبحانه، وانیل و ۳ قاشق غذاخوری از بیسکوئیت پودر شده داخل یک کاسه مناسب بریزید و کرم‌های لای بیسکوئیت را به آن اضافه کنید و مواد را با همزن دستی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. کره آب شده را با بقیه پودر بیسکوئیت مخلوط کنید و حالا لیوان یا ظرف مخصوص دسر را آماده کنید.

یک لایه از ترکیب پوره بیسکوئیت و کره کف لیوان یا ظرف دسر بریزید و مایه پنیر و خامه را با قیف یا قاشق روی لایه بیسکوئیت بریزید. دوباره از ترکیب پوره بیسکوئیت و کره داخل لیوان بریزید و باز هم لایه پنیر و خامه را روی آن بریزید و این کار را ادامه بدهید تا لیوان پر شود. در آخر گاناش آماده را روی لایه رویی دسر بریزید و برای تزیین، یک عدد بیسکوئیت اورئو وسط گاناش فرو کنید. حالا لیوان‌های دسر را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد و بعد دسر اورئو خوشمزه را سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ برای درست کردن گاناش شکلاتی دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه را داغ کنید تا رقیق شود، سپس شکلات سکه‌ای یا تخته‌ای نرم را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

۲ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

۳ـ بیسکوئیت اورئو نوعی بیسکوئیت شکلاتی کرم‌دار خارجی است که در هایپرمارکت‌ها یا فروشگاه‌های مواد غذایی موجود است. اگر به این نوع بیسکوئیت دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از هر نوع بیسکوئیت شکلاتی کرم‌داری که در دسترس دارید، استفاده کنید.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *