دسر هلو یکی از انواع دسرهای میوه‌ای خوشبو و خوشمزه است که از ترکیب هلو با شیر، خامه، عسل و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. دسر هلو یکی از انواع دسر‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن میوه هلو عطر و طعم بی‌نظیری دارد و شما می‌توانید آن را با روشی بسیار آسان در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و مجلسی را درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

هلوی درشت: ۳ عدد
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شیر: ۱ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: در صورت نیاز
آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری یا سماور درحال جوش بگذارید تا به روش بن ماری حل شود و بعد ژلاتین حل و شفاف شده را کنار بگذارید تا خنک شود. در مرحله بعد هسته‌های هلو را جدا کنید و هلو را پوست بگیرید، سپس هلو‌ها را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و یک دقیقه بزنید تا هلو پوره شود. حالا شیر، خامه صبحانه، زعفران دم کرده و عسل را به پوره هلو اضافه کنید و یک دقیقه دیگر دستگاه را روشن کنید. در آخر ژلاتین خنک شده را به مواد داخل پارچ مخلوط کن اضافه کنید و مواد را بچشید، اگر کم شیرین بود، مقداری دیگر عسل یا شکر به آن اضافه کنید. یک دقیقه دیگر دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم میکس شوند، سپس مایه دسر را داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

۲ ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

به اشتراک بگذارید:

administrator

1 نظر

  • نازخاتون, 1403-04-11 @ 9:19 ق.ظ پاسخ

    عالی بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *